Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΓεια σας , συγνωμη πατησα εντερ και εκλεισε…. ειμαι νεος στη "παρεα σας" και ειμαι κατενθουσιασμενος με το περιεχομενο των αρθρων σας αλλα και τις απαντησεις συγχαρητηρια.. εχω ενα laptop dell insiron 6400 παλιο και ξαφνικα μαυρη οθονη χωρις τιποτα… δοκιμασα σε αλλη οθονη "τηλεοραση" και το laptop δουλευε τα win7 κανονικα ..κοιτα και την οθονη δεν ειχε προβλημα και προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να ειναι … αν μπορεις να βοηθησεις ευχαριστω εκ των προτερων…
trillos ρώτησε πριν 8 έτη

2 Απαντήσεις

Vagos89 απάντησε πριν 8 έτη

Αφου λες οτι δουλευει με συνδεση αλλης οθονη πως αποκλειεις το ενδεχομενο να εχει προβλημα η οθονη του λαπτοπ σου? Ενω ειναι ανοιχτο το λαπτοπ σου δοκιμασε να ριξεις δυνατο φως πανω στην οθονη του λαπτοπ, αν αχνοφαινεται κατι τοτε σιγουρα εχει προβλημα η οθονη του λαπτοπ. Σε αυτη την περιπτωση ειναι δυο τα πιθανα σεναρια 1) οι λαμπες ή λαμπα ccfl της οθονης να ειναι πτοβληματικη η καμμενη και 2) το ινβερτερ της οθονης( πλακετακι κατω απ την οθονη του λαπτοπ το οποιο αναβει τις λαμπες της οθονης)

trillos απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα Αγγελε..
Τελικα ρωτοντας καποιος φιλος ειπε "κρατα πατημενο το D στο πληκτρολογιο και κανε εκκινηση" κουταμαρες λεω ...καντο μου λεει στη dell γινεται ................δεν εχω να χασω τιποτα ..!!!!
στη δευτερη φορα το laptop .....ΑΝΟΙΞΕ εδω γαφω κεφαλαια γιατι πρεπει....
σοβαρολογω.. Αγγελε .
Σ' ευχαριστω παντως για την απαντηση..
τριανταφυλλος σοκοδημος (ονομα)