Alketas ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.Δάσκαλε, αφού ξέρεις ότι την Παρασκευή την καπάρωσα για μένα.Από άρθρο του pcsteps το παρακάτω.Αν κατάλαβα καλά,καλό είναι να κάνουμε απενεργοποίηση τις εφαρμογές που κατεβάσαμε,τις ψάξαμε να δούμε τι ρόλο παίζουν και από αμέλεια ή αφέλεια τις κρατάμε ακόμα.Πάμε "Ρυθμίσεις και Διαχείριση εφαρμογων όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για κάθε εφαρμογή και πατάμε εκκαθάριση μνήμης cache.Δηλαδή σβήνουμε τα "περιττά" που αφήνει πίσω της η κάθε εφαρμογή για να ξαλαφρώσει η RAM .Άρα ξαλαφρώνει όλο το σύστημα του τηλεφώνου . Αυτό το κάνουμε προληπτικά για να αποφύγουμε κάποια προβλήματα στο μέλλον από MB που θα είναι στη RAM χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο.Κατάλαβα καλά Δασκαλε;Από πάνω υπάρχει και η ένδειξη "Εκκαθάριση δεδομένων".Αν πατηθεί κατά λάθος τι γίνεται;Χάνουμε τη συγκεκριμένη εφαρμογή και θέλει πάλι εγκατάσταση απ την αρχή;Πάντως τώρα χωρίς "ρουτια" και άλλα τρελά το τηλέφωνο τρέχει με ταχύτητες "Τζιμυς Πατίκας".Δασκαλε για κάνε ένα κόπο και πες μου πώς θα μπω στο Disqus (στη κοινότητα) μέσω του site.Μόνο αυτά για σήμερα. Χαιρετώ ,καλό ΣαβΚύριακο.

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Καθαρίζοντας την cache απλά διαγράφεις αποθηκεύμενα αρχεία της εφαρμογής σου ώστε να μην χρειαστεί κάθε φορά που την χρησιμοποιείς να τα κατεβάζει από την αρχή, είναι καλό να την καθαρίζεις αν έχεις πρόβλημα χώρου συνήθως.

Καθαρίζοντας τα δεδομένα είναι σαν να κάνεις reset την εφαρμογή, χάνονται όλες οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει στην εφαρμογή και πρέπει να τις κάνεις από την αρχή, αλλά η εφαρμογή δεν διαγράφεται. Καλό είναι να το κάνεις αυτό, αν μια εφαρμογή δεν δουλεύει σωστά.

Για το disqus κάνεις κλικ εκεί που θέλεις να αφήσεις το σχόλιο και μπορείς να συνδεθείς είτε με τους λογαριασμούς σου από τα social media είτε να κάνεις εγγραφή με το email σου, δεν χρειάζεται κάτι άλλο είσαι έτοιμος.