Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΓιατί με wifi εισαι ουσιαστικα τρύπιος?
Hype Bitcoin ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα, εβαλα την family εκδοση  του bitdefender με την λογικη οτι θα την μοιραστώ με φιλους και την οικογενεια μου στην πραξη όμως ειδα ότι δεν υπαρχει καμια ιδιωτικοτητα γιατι ο καθενας από το central μπορει να δει ποια ιστοσελιδα αποκλειστικέ στον άλλο να του μπλοκαρει την συσκευη και να δει την τοποθεσια του καθενός μεσω του anti-theft που δεν μπορεις να απενεργοποιήσεις.
Το θεμα μου ομως ειναι αλλο συγκεκριμενα με τρομαξε  το γεγονος ότι  παροτι εχω nordvpn στο λαπτοπ χωρις ενεργοποιημενο το gps μου βγαζει ακριβως την τοποθεσια μου μονο από την IP.
H απαντηση από το customer support του bitdefender είναι πως γινεται λογο του ότι συνδέομαι με wifι! μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται αυτό και τι πρεπει να κανω για να μην υπαρχει αυτή η διαρροή?
Ειναι εξοργηστικο να πληρωνεις vpn να αλλαζεις ακομα και τα dns βάζοντας το αποκλειστικό της Nord για να μην υπαρχουν διαρροες από τον ISP και να είναι τρύπιο το σύστημα σου μονο και μονο επειδη μπαινεις στο ιντερνετ με wifi?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, κάτι μάλλον δεν κάνεις σωστά..μήπως το ενεργοποιείς μόνο σε επίπεδο  browser ? δεν νομίζω ότι έχει διαφορά στο δικό σου δίκτυο εάν συνδεθείς με Wifi ή μέσω ethernet...ρίξε μία ματιά και εδώ.

Hype Bitcoin απάντησε πριν 4 έτη

καλησπερα όχι και στον browser και στο λαπτοπ εχω απενεργοποιημενη την τοποθεσια κατι αλλο παιζει διαβαζω και αλλες αντιστοιχες αναφορες χωρις να εχει βρει καποιος τον λογο ειναι αρκετα κουλο και σε βαζει σε υποψιες για πραγματα που δεν γνωριζουμε οσο αναφορα την προστασια προσωπικων δεδομενων

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μήπως είσαι ήδη συνδεδεμένος σε κάποια υπηρεσία, πχ google; Για πραγματική ανωνυμία δεν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος πουθενά, ούτε στο Facebook, ούτε στη Google, ούτε στη Microsoft αν έχεις outlook, ούτε στο Disqus, πουθενά. Δοκίμασε σε ανώνυμη περιήγηση..