Alex Vasilopoulos ρώτησε πριν 3 έτη

καλησπέρα, αν από το pc ου στο οποίο έχω τα windows στον ssd βγάλω τον ssd και αφήσω τον hdd ο οποίος είναι άδειος ο αγοραστής τι θα δει μόλις ανοίξει το pc? θα έχει windows κανονικά ή χωρίς να είναι activated ή μήπως θα είναι σαν καινούργιο built και θα πρέπει να περάσει αυτός τα windows? επίσης αφαιρώντας τον ssd θα φύγουν όλα μου τα στοιχεία και δεν θα μείνει τίποτα σωστά; δηλαδή δεν αποθηκεύεται κάτι στην μητρική. τέλος κάτι που είχα ζητήσει και σε προηγούμενη ερώτηση απλά ξέχασα να διευκρινίσω, αν μπορείτε να μου προτείνετε μια μητρική εώς 100 ευρώ που να ταιριάζει με τον ryzen 7 3700x, να μην θέλει bios update, να έχει θέση για m2 και να είναι ATX σε μέγεθος. συγνώμη αν κούρασα

3 Απαντήσεις

mpe mpa απάντησε πριν 3 έτη

γεια.αμα βγαλεισ τον ssd δεν θα μεινει τιποτα.δεν μενει τιποτα στην μητρικη.ο hdd ειναι αδειος αλλα αν παλια τον χρεισιμοποιουσες ο αγοραστης εχει τροπο να επαναφερει τα παλια σου αρχεια και ασ τα εχεισ σβησει.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Αλέξη

Ο δίσκος δεν θα περιέχει τίποτα, οπότε δεν θα γίνει boot σε τίποτα. Πρέπει ο αγοραστείς να εγκαταστήσει μόνος του κάποιο λειτουργικό.

Τα αρχεία που υπήρχαν στον HDD θεωρητικά μπορούν να ανακτηθούν, αν δεν τα έχεις κάνει ασφαλή διαγραφή ή δεν έχουν επικαλυφθεί τα διεγραμμένα δεδομένα με άλλα δεδομένα.

Δυστυχώς, δεν βλέπω κάποια μητρική που να καλύπτει όλα αυτά που θέλεις στο συγκεκριμένο κόστος.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Αν έχεις win10 ,έχε υπόψην πως το κλειδί μένει αποθηκευμένο στη μητρική ,μπορείς να το σβήσεις από τη μητρική όμως.
https://www.tenforums.com/tutorials/35979-uninstall-product-key-deactivate-windows-10-a.html