Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΓια την εφαρμογή Automatic Call Recorder
Panos Kon ρώτησε πριν 3 εβδομάδες

Στην διεύθυνση ….. https://www.pcsteps.gr/30342-%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-android-skype/……….

Για την εφαρμογή Automatic Call Recorder, πατώντας εκεί που γράφετε, Διατίθεται δωρεάν μου βγάζει το μήνυμα …..

Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός της διεύθυνσης URL σε αυτόν το διακομιστή”.

Την συγκεκριμένη εφαρμογή, την είχα εγκατεστημένη στο Android κινητό μου, μέχρι και πριν λίγες ημέρες, και για κάποιο λόγο την έσβησα. Επειδή όμως θέλω να την ξαναπεράσω, δοκίμασα να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές, όπου τα εικονίδια τους έμοιαζαν πάρα πολύ με το εικονίδιο της εφαρμογής που επιθυμώ να κατεβάσω, αλλά καμία εφαρμογή δεν ήταν η συγκεκριμένη που ήθελα όλες είναι διαφορετικές. Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε, αν γνωρίζετε κάποια άλλη διεύθυνση από όπου θα μπορούσα να την εγκαταστήσω και πάλι. Αν παρ’ αυτά δεν υπάρχει διαθέσιμη διεύθυνση γι αυτήν την εφαρμογή θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου υποδεικνύατε κάποια άλλη.

Προς πληροφόρηση σας ούτε η διεύθυνση της εφαρμογής ACR ανοίγει, βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα με αυτό της πιο πάνω εφαρμογής.
Σας Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Καλησπέρα, ο οδηγός που αναφέρεις είναι αρκετά παλιός για αυτό πολλά από τα links δεν λειτουργούν πλέον. Πλέον τα σύγχρονα τηλέφωνα λόγω της οδηγίας της ΕΕ δεν υποστηρίζουν καταγραφή κλήσεων και για αυτό έχουν απομακρυνθεί τέτοιες εφαρμογές από το play store. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσες να ψάξεις σε εναλλακτικά "Stores", όπως εδώ.

Panos Kon απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Γιώργο καλή σου ημέρα !!!
Για μια ακόμα φορά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, εσένα, αλλά και όλη την ομάδα του Pcsteps, για την ταχύτατη ανταπόκριση, δίνοντας μου λύσεις σε ότι και αν έχω χρειαστεί μέχρι σήμερα, σε θέματα του υπολογιστή μου που έχει και μία κάποια ηλικία και η βοήθεια του είναι απαραίτητη .....

Να είστε πάντα όλοι καλά !!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Να είσαι καλά!