BM Channel // Intro Maker ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να μου πειτε την γνωμη σας για ενα gaming pc που το θέλω για να τρεχει pubg και forza horizon στα 1080p ultra       https://pcpartpicker.com/list/3ZFdFt#incompatibilities         θελω γνώμες .Να πω οτι εχω λογω και προτιμω amd και υδροψυξη!!! Ευχαριστω εκ των προτερων !!!

5 Απαντήσεις

BM Channel // Intro Maker απάντησε πριν 6 έτη

Επίσης θα ήθελα να μου πειτε αν γινεται να κατεβασω τα windows 10 pro 64 bit δωρεαν χωρις κλειδί windows. Ευχαριστώ 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.
Στο σχεδιασμό σου έχεις πετάξει χρήματα κάποια πράγματα που δεν θα βοηθήσουν καθόλου στο gaming. Για πιο λόγο να βάλεις 16GB RAM και δύο SSD, πέντε έξτρα ανεμιστήρες? Tο κουτί έρχεται με έναν 120mm, βάλε άλλον ένα 140mm μπροστά και είσαι καλυμμένος.
Επίσης, ο ενισχυτής που αναφέρεις είναι τελικός ενισχυτής και δεν λειτουργεί χωρίς προενισχυτή. Και έναν τελικό ενισχυτή με τόσο χαμηλό κόστος, δεν θα τον εμπιστευόμασταν με κανένα τρόπο.
Βγάλε αυτά τα περιττά και δες αν με τα χρήματα που εξοικονομείς μπορείς να πας σε GTX 1070. Έτσι κι αλλιώς, και μνήμη και SSD και ανεμιστήρες μπορείς να προσθέσεις αργότερα, αλλά αν πάρεις μικρότερη κάρτα γραφικών, θα ξεμείνεις με αυτή.
Μπορείς να βάλεις Windows 10 δωρεάν χωρίς ενεργοποίηση.

BM Channel // Intro Maker απάντησε πριν 6 έτη

Οκ ευχαριστώ για την απάντηση.Θα λαβω σοβαρα υπόψην ο,τι μου ειπε !

BM Channel // Intro Maker απάντησε πριν 6 έτη

Θα ήθελα να ρωτήσω τι ενισχυτή μου προτινεις για τα παλια μου ηχεία απο στερεοφωνικό ηχοσύστημα !!!και ποσο περιπου θα κοστίσει! Αυτά ειναι τα ηχεία        https://www.manualslib.com/products/Sony-Hcd-Rx88-3524363.html

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Τα συγκεκριμένα ηχεία είναι εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας, και δεν αξίζει να πάρεις ενισχυτή για αυτά. Ένας μέτριος στερεοφωνικός ενισχυτής θα κοστίσει πάνω από 250 ευρώ, αν δεν μιλάμε για πολύ χαμηλά watt. Θα άξιζε να πάρεις έναν μόνο αν σκοπεύεις να βάλεις καλύτερα ηχεία στο μέλλον.