Lakis Lolos ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα! Μπορειτε να μου πειτε γνωμες για το A3 2017 ? Απο καποιον κατοχο η απο καποιον που γνωριζει αν ειναι καλο κινητο η αν βγαζει προβληματα και δεν αξιζει η αγορα του.
Ευχαριστω !

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Για την Ελληνική αγορά έχει σχετικά καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του. Κάπως μικρή μπαταρία στα 2350mAh, και δεν γνωρίζουμε αν έχει δεχτεί αναβάθμιση μεγαλύτερη στο Android από την έκδοση 6.0 με την οποία έρχεται.
Αν δεν θέλεις να πάρεις το ρίσκο να αγοράσεις από κίνα, είναι καλή επιλογή. Ρίξε πάντως μια ματιά και στον μηνιαίο οδηγό αγοράς κινητού:
https://www.pcsteps.gr/220131-αγορά-κινητού-από-ελλάδα-κίνα/

Lakis Lolos απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε για την απάντηση!Ενδιαφέρομαι για κινητό απο Ελλάδα και σε διαστάσεις οπως το a3 2017. Εκτός απο την μπαταρία που δεν νομιζω να αποτελέσει προβλημα αφου εχω μικρότερης χωρητικότητας και βολευομαι απο θέμα ανθεκτικότητας με ανησυχεί που ειναι γυαλί. Ποσο ανθεκτικό μπορει να ειναι σε ενα πέσιμο με θήκη (cober σιλικόνης για παραδειγμα και Τζαμάκι (απο την τσέπη ας πούμε ) Και με τον δείκτη ακτινοβολίας τι γίνεται ;ακούω απο αλλους οτι έχει υψηλό σε σύγκριση με αλλα μοντέλα ισχύει κάτι τετοιο η είναι κανονική η τιμή ;
Ευχαριστώ και παλι!