PHILIMON ASIMOS ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας και καλή χρονιά σε όλη την ομάδα...
Τρέχει μια προσφορά αυτές τις μέρες για Lifetime VPN, (FASTESTVPN), με μόλις 20 ευρώ (εφάπαξ πληρωμή) για έως και 15 συσκευές ταυτόχρονα!
Επειδή στα διάφορα αφιερώματα που έχετε κάνει σχετικά με τα VPN δεν έχω βρει να αναφέρεστε στο συγκεκριμένο, ήθελα να ρωτήσω αν το γνωρίζετε και αν νομίζετε ότι αξίζει. Γενικά, (αν και καταλαβαίνω τους λόγους που αυτό γίνεται), δεν προτιμώ τις συνδρομητικές υπηρεσίες, (όπου βεβαίως μπορώ να τις αποφύγω). Επίσης, δεδομένου ότι έχω συνδρομή RealDebrid, (λόγω KODI), ίσως και να μη χρειάζομαι ιδιαίτερα VPN γενικότερα... (το θέλω περισσότερο για χρήση στο κατέβασμα Torrent αρχείων, KODI και για θέαση κάποιων βίντεο, που μερικές φορές έχουν γεωγραφικό περιορισμό. Δε με ενδιαφέρει η θέαση NETFLIX και άλλων αντίστοιχων συνδρομητικών υπηρεσιών του εξωτερικού, (με καλύπτει απόλυτα το KODI).
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

2 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, Καλή χρονιά, δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό το VPN. Σε μία μικρή έρευνα που κάναμε, παρότι έχει καλές προδιαγραφές και φαίνεται να είναι αξιόπιστο, σε πολύ πρόσφατα σχόλια που είδαμε σε έγκυρα ξένα site, κάποιοι χρήστες αναφέρουν χαρακτηριστικά "Stay Away!", γιατί τον τελευταίο καιρό αποσυνδέεται συνεχώς. Φοβούνται πως λόγω του ότι κατέβασε πολύ το κόστος, σε συνδυασμό με το ότι έχει περιορισμένους server από 14  χώρες, το έχουν προτιμήσει πάρα πολλοί χρήστες και προκαλείται συμφόρηση. Κάποιοι άλλοι δεν φαίνεται να έχουν παράπονα. 

PHILIMON ASIMOS απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση Άκη.
Κι εγώ περίπου αυτή την εικόνα αποκόμισα από όσο έψαξα. Θέλει σκέψη. Ευτυχώς δεν καίγομαι για VPN και η εν λόγω προσφορά βλέπω ότι έρχεται συχνά το τελευταίο διάστημα, (μέσω BitsDuJour), οπότε δε θα βιαστώ...