Manos Zoulomitakis ρώτησε πριν 8 έτη

Βρηκα αυτο το build και θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορω να παιζω λολ κυριως(ακομα και normal settings) γυρω στα 50-60 fps.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

4 Απαντήσεις

Manos Zoulomitakis απάντησε πριν 8 έτη

Το build ειναι: INFO PC ENTRY GAMING AMD APU A6 6420K 4GHz/8GB/1TB/ Radeon HD 8470D/ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Οι έτοιμοι υπολογιστές είναι ό,τι χειρότερο. Και πληρώνεις ακριβότερα απ' ότι αν τον έστηνες μόνος σου, και βάζουν τις πιο ξεφτιλισμένες μητρικές και τα χειρότερης ποιότητας τροφοδοτικά.

Η κάρτα γραφικών Radeon HD 8470D είναι αμφίβολο αν θα πιάσει 60fps ακόμα και στο LoL.

Για τις ανάγκες σου, ο οικονομικότερος υπολογιστής που θα πρότεινα είναι η σύνθεση των 500ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή, χωρίς τον SSD, που βγαίνει κοντά στα 400 ευρώ. Ο επεξεργαστής με το κύκλωμα γραφικών R7 θα έχει σημαντικά καλύτερη απόδοση.

Manos Zoulomitakis απάντησε πριν 8 έτη

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποιον ο οποιος μπορει να τα συνδεσει τα κομματια και επισης ειμαι κρητη οποτε θα δωσω πολλα χρηματα σε μεταφορικα-αντικαταβολη.Υπαρχει κανενα ελληνικο σαιτ να εχει ετοιμα καλα custom builds που θα μπορουσα να εμπιστευτω?Επισης εως 350€ μπορω να διαθεσω

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Επιλέγοντας τα κομμάτια από το eshop, μπορείς να επιλέξεις πριν την παραγγελία να στον συναρμολογήσουν οι ίδιοι δωρεάν. Επίσης τα μεταφορικά είναι δωρεάν, καθώς υπάρχουν υποκαταστήματα στα Χανιά, Ιεράπετρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο