Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΓρηγορη εναλλαγη μπλε οθονης windows και οθονη επιφάνειας εργασιας
mirsini ρώτησε πριν 9 έτη

Καλο μεσιμερι. Απο την παρασκευη το πρωι ενω ανοιγω το λαπ τοπ φορτωνει κανονικά το σημα ανοιγει το πεδίο και βαζω το κωδικο. Δειχνει οτι φορτωνει κανονικά τα win και μετα αρχιζει να εναλάσει σαν τρελλο επιφάνει εργασιας και μπλε οθονη των win με το σηματακι των win κατω αριστερα στα καρφιτσωμενα. Ποτε ποτε πεταει και την οθονη εφαρμογων των win και γρηγορα επιλεγω τερματισμο (για να μην χρησιμοποιησω το κουμπι να τον κλεισω). Επισεις παρατηρησα οτι ενδοιάμερα σε σημα τοσιμπα και οθονη για να βαλω τον κωδικό στιγμιαια για μισο δευτερόλεπτο βλεπω πολλα χρωματα στην οθονη σαν ουρανιο τοξο.
Εσεις τι λετε να φταίει?
Το πρωι το πηγα στην τοσιμπα και το αφησα να το δουν. Αλλα μου ειπα κατι για 30 ευρω και βλέπουμε. Το λαπ τοπ δεν εχει κλεισει ουτε 2μηνο και αληθεια δεν τοχω πειραξει περαν της μιας επαναφορας που εκανα γιατι δεν λειτουργουσε το προγραμμα αναγνωσησ pdf. Δεν ισχυει λεει η εγγυηση αν το προβλημα ειναι λειτουργικο. Και ρωτω εσας που κατι παραπανω θα ξερετε. Μηπως με δουλευουν? Αγορασμενο 22 ιουνιου. Πέρνεις ενα λαπτοπ δηλαδη και η ιδια εταιρια δεν εγγυάται το λειτουργικο συστημα που εχει προεγκατεστημένο?
Ξεχασα προκειται για τοσιμπα L-50 B163 core i3 -4005u με win 8.1 

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το λειτουργικό τις περισσότερες φορές βγάζει προβλήματα από κακή χρήση. Το πιο πιθανό είναι να είναι πρόβλημα hardware και μάλλον κάρτας γραφικών, σύμφωνα με την περιγραφή σου.

mirsini απάντησε πριν 9 έτη

Τα νευρα μου τα χαπια μου και καμια 10αρια ταξι να φυγω. 
Την τετάρτη που μας πέρασε που λες μου στηλαν μηνυμα να παω να τον παρω. Κάνανε λεει ρυθμισεις στο λειτουργικο. Δεν πληρωσα τιποτα. Τον δουλεψα λιγο την τετάρτη όλα κομπλε αν και μου απεγκαταστησαν 3 προγραμματα και τον chrome. Λεω δε βαριεσαι. Θα τα ξανακατεβασω καποια στιγμη. Πέμπτη πρωι τον ανοιγω ολα καλα ήρθαν ενημερωσεις. Παταω ενημερωσεις κ τερματισμος. Απτην πέμπτη το βραδυ που πήγα να τον ανοιξω λεει δεν ηταν δυνατη η ολοκληρωση των ενημερωσεων αναιρεση αλλαγων μην απενεργοποιήσετε τον η/υ. 4Ωρες την πεμπτη το βραδυ εκει μουλαρομένος. Αγανακτησα κ τον εκλεισα απτο κουμπι. Λογω των ημερων τον παρατησα. Σημερα ειπα να δω τι γινεται. 3 ωρες και τιποτα εκει τα ιδια. Ειπα να πάω σε ασφαλη λειτουργια και να κάνω μια επαναφορα!!!!χαχαχαχα,εριξα το γελοιο της αρκουδας. Γιατι?διαβασα το αρθρο σου .win 8.1 έχω. F8 δεν υπαρχει για μας αν δεν το ξερεις!!!!!
Τώρα τι κάνουμε βρε αγγελε?

Start your code here

mirsini απάντησε πριν 9 έτη

Λοιπον 5 ωρες περιπου μετα και αφου τον πετυχα να κάνει 4 επανεκκινήσεις μόνος του (τόσες πέτυχα δεν ξερω πόσες εκανε) επιτέλους ανοιξε κανονικα σαν να μην τρεχει τίποτα. Δεν ξέρω γιατι το έκανε αυτό....αν εχεις χρόνο και δεν βάριεσαι εξηγησε μου...αν πάλι δεν προλαβαίνεις no problem!!!!!!!!!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Στην δικιά σου περίπτωση, αντί για F8 είναι το 0(μηδέν).
Κάνεις restart από τα windows και κρατάς πατημένο το 0, το αφήνεις μόλις ανάψει ο υπολογιστής σου και θα σου βγάλει το μενού για την επαναφορά.
Στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να σου απαντήσω καθώς δυσκολεύομαι να καταλάβω τι φταίει.

mirsini απάντησε πριν 9 έτη

Καλημέρα, εχθες ολο το απόγευμα και το όλο το βραδυ εκανε ενημερώσεις 110 τον αριθμο! Προς το παρον όλα πάνε καλα!
Α, ωραια δεν το ηξερα για το 0. Σκεφτόμουν τωρα που ανοιξε ενταξει να εκανε τις γραφεις στο αρθρο σου αλλα αφου δουλευει και ετσι η επαναφορά οκ! Ευχαριστω!!!!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Ανάλογα με τον κατασκευαστή laptop, δουλεύει και η επαναφορά. Άλλοι το έχουν στο F8, άλλοι με hardware κουμπάκι πάνω στο laptop άλλοι με κάποιο άλλο F key κλπ κλπ. Εφόσον ξεκόλλησε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά έχε το στα υπόψιν.