Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΔέχομαι επιθέσεις χακινγκ
Mateo H. ρώτησε πριν 1 μήνα

Καλησπέρα θα ήθελα  την γνώμη σας για κατι πρόσφατα ξεκίνησα να κάνω αγορές μεσο Κίνας (τεμου . Αλι κλπ) και έχει λίγους μήνες που μου έρχονται ειδοποιήσεις οτι κάποιος προσπαθεί να μου κλέψει τους κωδικούς Microsoft απο διάφορες χώρες εχω βάλει κάποιες δικλείδες ασφαλείας και εχω κατεβάσει την εφαρμογή authenticator συνεχίζω να βλέπω προσπάθειες κλοπής τι μπορώ να κάνω για αυτό και αν όντος κινδυνεύω πως μπορώ το σταματήσω ;; (δεν ξερω αν φταίνε οι αγορές από την Κίνα η αν εχω κανει εγω κατι λάθος παντός πάντα αποφεύγω τα κακόβουλα σαιτ).

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 μήνα

Καλησπέρα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Καλή κίνηση σου με τον authenticator, αλλά λογικά οι "επιθέσεις" θα συνεχίσουν. Ίσως η μόνη λύση είναι να δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό.

Mateo H. απάντησε πριν 1 μήνα

Καλησπέρα ευχαριστώ για την πληροφορία θα ήθελα να ξερω αν επηρεάζεται ο λογαριασμός μου στην Google - gmail με αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον Microsoft λογαριασμός επίσης πως θα μπορούσα να καταργήσω τον λογαριασμό Microsoft 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Να επηρεαστεί ο συνδεμένος λογαριασμός το βρίσκω λίγο δύσκολο, σε κάθε περίπτωση φρόντισε να είναι ενεργοποιημένος ο παράγοντας "two factor authentication" για μεγαλύτερη ασφάλεια στο λογαριασμό σου. Για να καταργήσεις τελείως τον λογαριασμό δες εδώ.