Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔεν έχει σήμα η οθόνη μόνο μετά από επανεκίνηση.
Kostas Panios ρώτησε πριν 8 έτη

Αγαπητέ Άγγελε,
                            έκανα αναβάθμιση τα w7ultimate σε w10pro με update και αμέσως μετά με καθαρή εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες σας.Ενώ όταν κλείνω από το on/off το p/c μου κατά το άνοιγμα ανοίγει κανονικά η οθόνη και βλέπω κανονικά όλη τη διαδικασία του φορτώματος των windows,όταν κάνω επανεκκίνηση εγώ η το πρόγραμμα, δεν έχει σήμα η οθόνη(όπως αναφέρει και το μήνυμα)όμως ακούω τα  windows να φορτώνουν κανονικό με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να το κλείσω από το on/off και να το ξανανοίξω με τον ίδιο τρόπο πάλι.Τα windows 10 pro είναι ενεργοποιημένα κανονικά έχουν όλα τα updates και όλοι οι οδηγοί είναι ενημερωμένοι όπως αναφέρει το driverboost.
AMD Athlon II X2 250,8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 535MHz (7-7-7-20),Gigabyte Technology Co. Ltd. M52LT-D3 (Socket M2),AMD Radeon HD 6450
GPU Caicos (asus hd 6450 1gb silent).

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Καταρχάς η μητρική σου δεν έχει επίσημους drivers για τα 10, αν και μάλλον δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Σου εμφανίζει τον κέρσορα του ποντικιού στην μαύρη οθόνη; Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast boot και να δοκιμάσεις πάλι.

Kostas Panios απάντησε πριν 8 έτη

Δεν εμφανίζεται ο κέρσορας αλλά η οθόνη βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει σήμα.Η οθόνη έχει χρώμα γαλάζιο και γίνεται μαύρο μόλις πάρει σήμα προφανώς από την κάρτα γραφικών.