Renata Zakrzewska ρώτησε πριν 7 έτη

Έχω το Alcatel Idol 3 .Το κινητό κτασαρε και είπα να κάνω επανεκκίνηση,Όμως μετά το κινητό δεν αναβε.Ειπα να το φορτίσω.Αναβει κανονικά το εικονίδιο φόρτισης,όμως όταν πατάω το power Button,δεν μου εμφανίζει ούτε το λογότυπο της μπαταρίας ούτε τίποτα.Απλα παραμένει σβησμένη η οθόνη.Μπορειτε να μου πείτε τι να κάνω,χωρίς να χάσω ότι περιέχει το τηλέφωνο;

5 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Πρώτα δοκίμασε να αφαιρέσεις την μπαταρία για 2-3 λεπτά και μετά τοποθέτησε την ξανά. Δοκίμασε αν ανάβει το κινητό. Αν δεν ανάβει καθόλου τότε μετά πας σε hard reset που εδώ όμως διαγράφονται όλα τα δεδομένα από το κινητό. Τα αρχεία σου δεν τα έχεις σε κάρτα μνήμης? έχεις κάτι και στην μνήμη του τηλεφώνου? 
Για το reset δες εδώ.
https://www.youtube.com/watch?v=jqNPCLcC67Y&pbjreload=10

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Πρώτα θα έλεγα να πατήσεις το Power μαζί με το κουμπί της έντασης ήχου για 10 δευτερόλεπτα.
Αν και πάλι δεν ανοίγει ,για να ανακτήσεις τα δεδομένα από τη μνήμη της συσκευής ,δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα.
https://www.mobikin.com/android-recovery/recover-data-from-broken-android-phone.html

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Δεν ξέρω τι γράφουν στο λινκ για την ανάκτηση αλλά αυτό που γνωρίζω εγω ειναι ότι για να δει το κινητό το pc, χρειάζονται πρώτα drivers αλλά και το USB debugging να ειναι ενεργό. Σε κινητό που ειναι νεκρό και δεν ανοίγει πως θα ενεργοποιηθεί το USB debugging? 

Jacob Zak απάντησε πριν 7 έτη

Aν πατησω τα πληκτρα ηχω και παουερ δεν γινεται τπτ.Ομως δεν εχω ενεργοποιησει το Usb debbuging.Πως μπορω να το ενεργοποιησω?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Το κινητό ανοίγει ? Μπορείς να μπεις στο μενού ? Αν όχι ,δε μπορείς να ενεργοποιήσεις το USB Debugging.
Δοκίμασε να κάνεις όπως γράφουν στο λινκ για το πρόγραμμα.Γράφει και για την περίπτωση που το System Crashed.Η ζημία ούτως ή άλλως έγινε ,δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Αν ισχύει αυτό που λέει ο Dimitris ,τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Υπόψην μιλάμε πάντα για να σώσεις τα αρχεία στη μνήμη της συσκευής κι ΟΧΙ αυτά στην κάρτα μνήμης.
Ό,τι κι αν κάνεις ,βγάλε απ το κινητό σου την κάρτα μνήμης(αν έχεις)να μη γίνει κι εκεί καμιά ζημιά ,αν και δε το νομίζω.