Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΔεν ανανεώνεται η αρχική σελίδα των ερωτήσεων
Deleted User ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα !! Εδώ και 3 μέρες έχω παρατηρήσει πως η εικόνα της 1ης σελίδας στις "Ερωτήσεις" δεν ανανεώνεται,παρά μόνο 1 φορά το βράδυ. Το screenshot που βάζω είναι απο σήμερα Δευτέρα 08:00 που μπήκα στο σάιτ,μέχρι κι αυτή την ώρα.
https://snag.gy/71vkVQ.jpg
Το θέμα είναι πως ότι ερωτήσεις έγιναν από τότε,αν δε γίνει "ανανέωση" (δεν ξέρω να το εξηγήσω αλλιώς) δεν μπορώ να δω τις Ερωτήσεις.Επίσης αν τώρα απαντήσω σε ερώτηση που είναι πχ στην σελ. 3 ,η ερώτηση θα μείνει στην ίδια θέση.
Δε νομίζω να είναι θέμα browser ,δοκίμασα με Chrome και Edge.

7 Απαντήσεις

Antonis Venieris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα παιδια..Εδω θα συμφωνησω με τον dimitris GK και θα προσθεσω οτι εκτος την ενοτητα των ερωτησεων και η αρχικη σελιδα δεν ανανεωνεται.. Οταν ανεβαζετε νεο οδηγο,δειχνει τον προηγουμενο η τον προ-προηγουμενο οδηγο του site πανω πανω στην σελιδα οταν αναζητας το site απ το google και πατησεις το link..Εγω σημερα που μπηκα απο windows 7 εμφανιστηκε ο οδηγος του youtube (4-8-17)ενω απο windows 10 ο οδηγος του kodi(6-8-17)..Τελικα οταν εκανα ανανεωση σελιδας ολα εφτιαξαν..Επισης οταν διαγραφω cookies,cache,ιστορικο και ολα αυτα παλι διορθωνεται..

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

ΝΑΙ κι εγώ επίσης τώρα που έκανα Επαναφόρτωση της σελίδας "έστρωσε". Προς το παρόν όλα εντάξει πλέον.  ΟΚ !!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ό,τι κι αν δοκίμασα, σε virtual machines, σε διαφορετικά λειτουργικά, με διαφορετικούς browser, δεν μπόρεσα με κανένα τρόπο να αναπαράγω τα προβλήματα που αναφέρετε.
Να προτείνω ένα ευχέλαιο?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αάαααααχαχαχαχα !!!! Άσε,δεν χρειάζεται μιας κι όλα είναι εντάξει. 😂 Καλά...αργότερα βλέπουμε !!

Spyros Zakkas απάντησε πριν 7 έτη

αυτην την στιγμη εχω απαντησει πριν ποση ωρα και δεν μου το εμφανιζει και μου απαντησατε κι εσεις και δεν μου το δειχνει. δεν εχει ανανεωση τιποτα

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Σπύρο με επαναφόρτωση της σελίδας βλέπεις την απάντηση μου ? Κι εγώ έτσι ακριβώς μόλις τώρα είδα την 2η σου απάντηση.

egrafes egr απάντησε πριν 7 έτη

καλημέρα! το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ. είχα γράψει σχετική ερώτηση (https://www.pcsteps.gr/ask/questions/πρόβλημα-με-αρχική-σελίδα-pcsteps/) και αφού έκανα καθαρισμό της Cache για μια μέρα λειτουργούσε κανονικά και την επόμενη είχε παλί προβλημα