Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔεν ανοίγει αρχεία π.χ ΑΣΕΠ αποτελεσμάτων με το OPEN OFFICE APACHE
δημητρης μικελοπουλο ρώτησε πριν 1 έτος

Καλημέρα pcsteps. Μια βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω εγκατεστημένο το Open Office σουίτα. στο laptop δεν έχω άλλα Office. Είχα εγκατεστημένα και microsoft Office 2007 και τα κατάργησα. Τώρα έχω μόνο τα Open Office.Δεν μου ανοίγει κάποια αρχεία όπως π.χ από AΣEΠ για αποτελέσματα..κλπ..μέσω WinRar και δεν τα ανοίγει στν εξέλιξή τους ..Μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει σφάλμα ..γενικό σφάλμα με κόκκινα γράμματα Σας στέλνω και φωτό .Ευχαριστώ εάν μπορείτε να βοηθήσετε.  

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά δοκίμασε και με κάποια άλλη δωρεάν σουίτα για να δεις εάν φταίει η εφαρμογή που χρησιμοποιείς.

δημητρης μικελοπουλο απάντησε πριν 1 έτος

Εντάξει θα το κάνω και θα σας πω Ευχαριστώ που μου απαντήσατε..

Deleted User απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα ,στη 1η φωτό που ανέβασες ,τα ζιπαρισμένα winrar αρχεία δοκίμασε να τα ξεζιπάρεις με αυτό εδώ.
 
https://www.7-zip.org/
 
Δε γίνεται να ανοίξουν έτσι απλά με δεξί κλικ κι "Εξαγωγή όλων".
 
Για .xls .ppt κλπ....έχω το Libreoffice .Αν κατεβάσεις πχ από το σάιτ του ΟΑΕΔ/ΔΥΠΑ κάποιο αντίστοιχο αρχείο από καμιά προκύρηξη /δελτίο Τύπου (για δοκιμή),μπορείς να το ανοίξεις ;;

δημητρης μικελοπουλο απάντησε πριν 1 έτος

Καλήμέρα. Παιδιά ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν και απάντησαν εδώ στο θέμα που είχα, & για τις πληροφορίες σας. Τελικά Εγκατέστησα το Libre Office και από όσο έχω δεί μέχρι τώρα ανοίγει σχεδόν τα πάντα..Οκ.  

Deleted User απάντησε πριν 1 έτος

Σκέφτηκα κάτι...Αν σου έστειλαν αρχεία winRAR που αφορούν προσωπικά εσένα ,πρέπει να σου στείλουν και το password για να τα δεις.
 
Ίσως να είναι το ίδιο που έβαλες εσύ αν είχες οδηγίες να στείλεις τον συνημμένο φάκελο αρχείων στην αίτησή σου με αυτό τον τρόπο. Αν χρησιμοποίησες το winRAR πρόγραμμα.
 
Δεν έδωσες φωτό με το σφάλμα ,μα μήπως έληξε η δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος και γι αυτό δεν ανοίγει το winRAR αρχείο ;;