MitsosNik TV ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα,εχω ενα PC το οποιο καθε φορα που το ανοιγω ξεκιναει να κανει το χαρακτηριστικο μπιπ
Δεν ειναι απλα μπιπ..διαρκουν λιγο παραπανω
Το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα λυση στο αρθρο σας διοτι τα μπιπ δεν σταματανε,πρεπει να ειχα μετρησει τουλαχιστον 20 πριν βαρεθω και το κλεισω
Η μητρικη μου ειναι η Turbo-X N15235,επισης δεν εχω καρτα γραφικων οποτε αποκλειεται να ειναι εκει το προβλημα.Ο υπολογιστης δεν εμφανιζει καν εικονα
Υπαρχει λυση?

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Μήτσο καλημέρα !! Σου απαντήσανε ήδη. Και να ξέρεις, να μήν ανοίγεις νέα ερώτηση για το ίδιο θέμα.Να απαντάς στην ίδια ερώτηση.(αυτή εδώ)
https://www.pcsteps.gr/ask/questions/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-pc-3/

MitsosNik TV απάντησε πριν 7 έτη

 Θελω την απαντηση καποιου ειδικου..ο συγκεκριμενος που μου εδωσε μια απαντηση πιο πολλα ερωτηματα μου δημιουργησε και μεσα σε ενα 24ωρο εκανε πανω απο 10 ερωτησεις γτ να τον εμπιστευτω?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε μου αυτός που σου απάντησε ανήκει στην ομάδα του PC Steps..σίγουρα θα κάνει ότι μπορεί για να σε βοηθήσει. Αρχικά πρέπει να γίνει μία διάγνωση του προβλήματος, εξού και οι πολλές ερωτήσεις.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αναφέρεσαι στον Γιώργο Τράντζα ,σωστά ? (Μόνο αυτός σου  απάντησε.)Κάτι έχεις μπερδέψει ,τί ερωτήσεις έκανε και πού ? Σόρρυ μα δε στεκει αυτό που λες.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

3 ερωτήσεις σου έκανε και σου είπε να συνδέσεις την κάθε ram μόνη της. Λογικό είναι να σου κάνει και κάποιες ερωτήσεις για να βγάλει άκρη. Δεν βρίσκεται  μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου.