Aggeliki Androutsopoulou ρώτησε πριν 1 έτος

Γεια σας! Ήθελα να επανεγκαταστησω τα windows 10 στον υπολογιστή μου για να διορθώσω κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν όταν πήγα να εγκαταστήσω android lineage ως λειτουργικό σύστημα,αλλά δεν λειτουργεί.Κατα τη διαδικασία της επανάστασης των windows από boot usb πατάω την επιλογή \\\"εγκατάσταση των windows για προχωρημένους με σβήσιμο όλων των αρχείων και των εφαρμογών\\\"και μου βγάζει τα διαμερίσματα δίσκου.Τα windows δεν εγκαθίσταται στο πρώτο γιατί είναι το σύστημα,στο  δεύτερο γιατί είναι μικρός ο χώρος και στο τρίτο γιατί είναι το lineage που έχω βάλει από πρωτύτερα.Να πατήσω \\\"διαμόρφωση\\\" ή \\\"διαγραφή\\\";Αν διαγράψω ένα partition χάνεται οριστικά και ο χώρος του διαμερίσματος ή υπάρχει και μετά;Τελικά δεν εγκαταστησα τα windows 10,γιατί φοβήθηκα μην κάνω καμιά ζημιά με τη διαμόρφωση ή τη διαγραφή και γύρισα τον υπολογιστή στα προβληματικά windows και τον άφησα να διαγραφεί παρά πολλά αρχεία που δεν χρειάζονταν από τον κάδο ανακύκλωσης.Οταν τον είδα μετά από αρκετές ώρες είχε μια μαύρη οθόνη με λίγα γράμματα:\"\\"\\"\"

2 Απαντήσεις

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 1 έτος

Εκεί μένει και δεν πάει παρακάτω όπου από όποιο μέσο κι αν αρχίσω. Δεν ανοίγει ούτε το recovery mode από το novo button(έχω lenovo G50-70).Χάλασε ο υπολογιστής;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Αγγελική! Μπορείς να διαγράψεις κανονικά τα partition για να γίνει η εγκατάσταση. Όλος ο χώρος θα υπάρχει πλέον σε ένα partition.