Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΔεν ανοιγει στο pc εξωτερικος δισκος
Swtiris Kokolakis ρώτησε πριν 12 μήνες

Καλησπέρα έχω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο Toshiba ο οποίος κάνει ξαφνικά ένα μικρό βουητό μέσα και δεν διαβάζεται τον πρόσεχα ούτε πτώση έχει ούτε τπτ νερό κτλ μπορώ κάνω μόνος μου να το διορθώσω η να πάρω τα αρχεία κάπως με linux η πρέπει να πάω σε ειδικό; που δεν το προτιμώ έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα κάτι πέρα από windows στην ζωή μου 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Καλησπέρα φίλε μου, το ότι κάνει θόρυβο δεν είναι καλό σημάδι. Στη διαχείριση δίσκων των Windows φαίνεται κάτι?Επίσης θα σου πρότεινα να τον δοκιμάσεις και σε κάποιο άλλο σύστημα, ακόμα και σε κάποια τηλεόραση να δεις εάν αναγνωρίζεται..Εάν έχεις έχεις διαθέσιμο και άλλο καλώδιο δοκίμασε το και αυτό..

Swtiris Kokolakis απάντησε πριν 12 μήνες

Σε αλλο συστημα πχ λινουξ? στην διαχειριση συσκευών και μοναδες δισκου εμφανιζεται κατι....στην διαχειριση δισκων φαινεται να εχει ενα σταυρο.... ειναι ο Τοshiba 2tb ο προβληματικος δισκος  απο τις εικονες μπορειτε να καταλαβεται κατι?  

Swtiris Kokolakis απάντησε πριν 12 μήνες

Mολις δοκιμασα σε ubuntu και τιποτα υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να με βοήθησει η καποια εκδοση λινουξ για ανακτηση δεδομενων απο τετοια σφαλματα ?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Κατάλαβα..σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δίσκο..δεν νομίζω ότι με κάποιο άλλο λειτουργικό θα κάνεις δουλειά..λογικά θες κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης μήπως και μπορέσεις με κάποιο τρόπο να διαβάσεις τα δεδομένα και να τα ανακτήσεις. Θα μπορούσες επίσης να δοκιμάσεις και αυτό το λογισμικό. Το θετικό είναι ότι ο δίσκος τουλάχιστον εμφανίζεται..

Swtiris Kokolakis απάντησε πριν 12 μήνες

Τίποτα γκαζόζα η δουλειά ευχαριστώ παντός