Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΔεν βλεπει συσκευες ηχου στο front panel
Giannis Solomonidis ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας, εχω μια μητρικη MSI B450 gaming plus max, χωρις καρτα ηχου, και δεν βλεπει καθολου την πρασινη και ροζ υποδοχη (ακουστικα και μικροφωνο) στο front panel του πυργου μου. Φυσικα ειναι συνδεδεμενα σωστα. Πισω ειναι ολα λειτουργικά.
Drivers ηχου δεν εβαλα τιποτα, τα εκανε ολα μονο του ολα του εκανα καθαρη εγκατασταση win 10. Τωρα μπηκα και κατεβασα απο την MSI οτι drives για ηχο εχει ομως παλι δεν εβγαλα ακρη. Οταν δε εβαλα και το realtek HD(μεσα απο το site της MSI) επαψε να παιζει γενικα ο ηχος , ομως που ανοιξε μια εφαρμογη που εβλεπα και μπορουσα να διαχειριστω το front panel. Επειτα εκανα uninstall το realtek και επανηλθε ο ηχος οπως πρωτα, με αφαντο το front panel. 
Εχετε καμια ιδεα τι να κανω ? 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Στις ρυθμίσεις ήχου φαίνονται οι θύρες; Αν ναι, δοκίμασε να επιλέξεις τις συγκεκριμένες θύρες ως προεπιλεγμένες εξόδους από τις ρυθμίσεις ήχου;

Giannis Solomonidis απάντησε πριν 4 έτη

Kαλησπερα, οχι δεν φενεται τιποτα. Σαν output μου εχει μονο μια επιλογη ''speakers high definition audio device'' . Δεν εχει καμια αλλη επιλογη ακομη και να κουμπωσω την συσκευη εμπρος. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζονται σχετικές επιλογές έστω και με κίτρινο θαυμαστικό; Αν όχι, είτε οι θύρες έχουν βλάβη, είτε δεν έχουν συνδεθεί σωστά.