Komninos Mantas ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, ο εξωτερικός σκληρός Sata WD MyBook 3TB, ξαφνικά έπαψε να "φαίνεται", δοκίμασα να τον συνδέσω τόσο με άλλο καλώδιο όσο σε άλλο υπολογιστή χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα τον έβγαλα από το κουτί του και τον έχω συνδέσει απευθείας στην μητρική, όμως εξακολουθούν να μη τον "βλέπουν" τα windows ενώ στην έναρξη, στο bios, φαίνεται. Υπάρχουν ελπίδες να σώθεί ο δίσκος ή έστω τα αρχεία;

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, δίνει καθόλου σημεία ζωής? Ίσως κάποιο θόρυβο ? Δοκίμασε να περάσεις σε ένα στικάκι κάποια διανομή linux https://www.pcsteps.gr/14678-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-boot-usb/ και να δεις εάν και εκεί μπορείς να δεις από εκεί κάτι. Ειδάλλως μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια εξειδικευμένη εταιρία.

Komninos Mantas απάντησε πριν 8 έτη

Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, δοκίμασα το άνοιγμα του pc με τo ubuntu χωρίς αποτέλεσμα ως προς την εμφάνιση του δίσκου.

Ο δίσκος φαίνεται ζωντανός ότα τον ακουμπάς και κάνει έναν θόρυβο, όμως μέχρι ...εκεί.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Στη διαχείριση δίσκων στα Windows φαίνεται? Αν ναι, δοκίμασε την ανάκτηση δεδομένων με κάποιο από τα προγράμματα του οδηγού.

Αν δεν φαίνεται ούτε στη διαχείριση δίσκων, θα πρέπει να πας σε εταιρεία για την ανάκτηση δεδομένων, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση.

Komninos Mantas απάντησε πριν 8 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ.