Giannis Solomonidis ρώτησε πριν 2 έτη

Γεια σας 
Αρχές του 2020 αγόρασα μια άδεια office 2016 από το keysworlds που είχα δει στο pcsteps. Τότε θυμάμαι ότι πολύ εύκολα κατέβασα από την Microsoft τα office , τα έβαλα και τα ενεργοποίησα και όλα οκ.
Προχθές έκανα μια καθαρή εγκατάσταση στο ίδιο ακριβώς pc τα win11 και θέλω πάλι να βάλω τα office 2016 με το κλειδί που είχα. Δεν βρίσκω πουθενά να το κατεβάσω και η Microsoft με οδηγεί συνέχεια στο office 365 που παίζει μεσω browser . Δεν θέλω κάτι τέτοιο , αλλά κανονικα το πρόγραμμα office 2016.
Καμία ιδέα πως μπορώ να το ξαναεγκαταστησω? 
Ευχαριστώ. 

7 Απαντήσεις

Giannis Solomonidis απάντησε πριν 2 έτη

Tελικα αφου τα βρηκα και τα κατεβασα απο το HeiDoc που βρηκα απο ενα παλιο σας βιντεο, δεν μου κανουν ενεργοποιηση με το κλειδι που εχω αγορασμενο πριν 2 ετη για office 2016 Professional Plus. Θα πρεπει σε καθε νεα εγκατασταση στο ιδιο pc να αγοραζω νεο κλειδι; 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Είχες συνδέσει την Άδεια των Office με λογαριασμό Microsoft ;;  Αν όχι ,αυτό ήταν το λάθος σου. Γι αυτό δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ξανά μετά από φορμάτ.
 
Για τις Άδειες των windows δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αν ήταν για να βρεις το υπάρχον κλειδί από ορισμένα προγράμματα θα σου έλεγα να δεις με αυτό το free .
https://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
 
 

Giannis Solomonidis απάντησε πριν 2 έτη

Το κλειδί που είχα αγοράσει το έχω . Δεν το έχω χάσει. Απλά το περνάω και μου βγάζει ότι δεν είναι έγκυρο. 
 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Κατάλαβα ,συμπληρωματικά έγραψα το 2ο κομμάτι της απάντησης.
 
Οι Άδειες των Οffice πρέπει να συνδέονται με λογ/σμό Microsoft ,γι αυτό σε ρώτησα. Αν δεν την είχες συνδέσει με  λογ. Microsoft πριν την καθαρή εγκατάσταση των win11 ,τότε πρέπει να αγοράσεις άλλη Άδεια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα και από εμένα

Τα κλειδιά των Office, ανεξάρτητα από που αγοράστηκαν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά.

Για να μη χάσεις την άδεια, πρέπει να τη συνδέσεις με  τον Microsoft λογαριασμό σου. Έτσι, όταν κάνεις sign in, τα Office ενεργοποιούνται αυτόματα.

Αν δεν είχες κάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια, έχασες την άδεια.

Giannis Solomonidis απάντησε πριν 2 έτη

Εννοείτε να κάνω ένα sing in στη Microsoft μέσα από τα office και κατόπιν να κάνω την ενεργοποίηση και έτσι θα με θυμαται σε μελλοντικές επανεγκατάστασεις?
 
Το pc γενικα μετά την εγκατάσταση δεν το συνδεσα με την Microsoft γιατί με ενοχλεί ο τρόπος που λειτουργεί στο account μου .
 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αφού κάνεις ενεργοποιήσει τα Office, απλά συνδέεσαι στα Office με το account σου. Έτσι, αυτόματα η άδεια συνδέεται με το account σου.