Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔεν δίνει το pc σήμα στην οθόνη ενώ είναι ανοιχτο
Waste ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα . Χθες κατέβασα το valorant στα windows 11. Μου έβγαζε ένα ερρορ έψαξα στο γιουτιουμπ και είδα κάτι για tpm στα windows 11 και τέτοια . Το site είχε κάτι οδηγίες να αλλάξω στα bios για να ενεργοποιηθεί το tpm. Έκανα ότι έλεγε έκανα accept και restart και μετά όταν άνοιξε το pc δεν έδινε σήμα σε καμία από τις 2 οθόνες που έχω . Έχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρία της Μουρίκης και να την Καναβάκη για reset bios έχω βάλει μια μεταλλική βίδα στα δυο πινς για το clr_cmos και πάλι τιποτα. Το site με τις οδηγειες είναι αυτό:https://nerdschalk.com/how-to-enable-tpm-2-0-in-bios-for-windows-11-to-enable-secure-boot/amp/  δεν ξέρω άμα έκανα σωστά όλες τις οδηγειες πάντως το pc δεν δίνει σήμα …μητρική gigabyte, cpu i5 8400. Αυτά ευχαριστώ ελπίζω να το δειτε.

6 Απαντήσεις

Waste απάντησε πριν 2 έτη

Επίσης στην μητρική κάτω δεξιά είναι αναμένουν ένα κόκκινο λαμπάκι έψαξα στο Google και βρήκα αυτό δεν ξέρω αν βοηθάει :
A red light on your motherboard means internal hardware is either plugged-in incorrectly or not working.
Internal hardware examples include the CPU, RAM or a graphics card.
Sometimes a dead CMOS battery may be the culprit.
Boot errors on the hard drive where the primary OS is installed may also cause the red light.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου
Στην οθόνη δεν εμφανίζεται ούτε η οθόνη του BIOS; Αν όχι, δοκίμασε να αφαιρέσεις τον δίσκο και δες αν τότε εμφανίζεται η οθόνη του BIOS. 

Waste απάντησε πριν 2 έτη

Όχι δεν εμφανίζεται τιποτα είναι σαν να μην έχω συνδέσει το pc με hdmi. Δοκίμασα να βγάλω και τον ssd που έχω μέσα τα windows δεν έγινε τιποτα . Πάω να σου ανεβάσω και φωτογραφία απλά μου βγάζει ερρορ τώρα , είναι αναμένουν ένα κόκκινο λαμπάκι στην μητρική είναι αλλά 3 τέτοια γύρω του είναι αναμένουν μόνο το ένα και βρίσκεται δίπλα από εκεί που λέει vga cpu και κάτι αλλά κάτω από τα pins του clr_cmos 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν έχεις πολλές μνήμες, δοκίμασε κάθε μια μόνη της. Επίσης, αφαίρεσε ότι υλικό δεν είναι 100% απαραίτητο για το boot.

Waste απάντησε πριν 2 έτη

Συγνώμη δεν κατάλαβα τι ακριβώς να κάνω 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν έχεις τοποθετημένες πολλές μνήμες στη μητρική, δοκίμασε κάθε μια χωριστά. Δηλαδή κάθε φορά άφηνε πάνω μόνο μια μνήμη. Επίσης, δοκίμασε να αφαιρέσεις όποιο εξάρτημα είναι συνδεδεμένο στη μητρική και δεν είναι απαραίτητο.