Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑνοίγει ο υπολογιστής αλλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα ….
arvanitis ilias ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα, έχω ένα desktop pc και τις τελευταίες ημέρες που προσπαθώ ν το ανοίξω έχει το εξής πρόβλημα: Αρχικά τις πρώτες φορές που πάταγα τον διακόπτη για να ανοίξει (άνοιγε κανονικά) (αλλά εκλεινε απο μόνο του μετα απο λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να δείχνει κατι η οθόνη.. )Μετά απο μια μέρα που δοκίμασα ξανά ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά, αλλά παραμένει ανοιχτός (δεν κλείνει απο μόνος του) αλλά και πάλι είναι μαύρη η οθόνη και δεν δείχνει ν φορτώνει κάτι.. το πιθανότερο είναι να είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης του επεξεργαστή (δλδ να χρειάζεται αλλαγή ψύκτρας η αγώγιμης πάστας) η μπορεί να έχει βλάβη κ κάτι άλλο? (με κάποιους οπτικούς ελέγχους που έκανα πάντως τα υπόλοιπα υποσυστήματα(Τροφοδοτικό, μνήμες, σκληρός δίσκος κ κάρτα γραφικών) φαίνονται να λειτουργούν κανονικά ...

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Ηλία,

Αφού σου έσβηνε σε λίγα δευτερόλεπτα είναι απίθανο να φταίει η θερμοκρασία του επεξεργαστή, δεν θα προλάβαινε να είχε ανέβει τόσο για να σβήνει τον υπολογιστή, ακόμη κι αν ήταν χωρίς καθόλου ψύκτρα.

Δες αυτό το άρθρο, μήπως σε βοηθήσει.

Αν και, αν δεν έχεις ανταλλακτικά εξαρτήματα για να κάνεις δοκιμές, είναι πολύ δύσκολο να βγεις σε συγκεκριμένο συμπέρασμα.