Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΔεν διαβαζει το κινητο μου το pc
Panos Lamprinos ρώτησε πριν 4 έτη

Kαλημερα και Χρονια Πολλα με υγεια και Καλη χρονια.Στο προβλημα μου τωρα,εχω ενα Redmi Note 7 και στην αρχη ο υπολογιστης μου τον αναγνωριζε σημερα που μπηκα να περασω φωτο απο το κινητο στο pc μονο λιγο το ειδε και επειτα τιποτα τι επακιννησεις εκανα και στα δυο αλλα δεν λυνεται το προβλημα.το μονο που βγαζει ο υπολογιστης οταν το  συνδεω βγαζει usb mtp.Tα windows ειναι 10 σπασμενα αλλα εδω και πολυ καιρο μου βγαζει ενα μηνυμα στη οθονη για ενεργοποιηση των windows φυσικα αλλος μου τα περασε και δεν γνωριζω αν φταιει αυτο που δεν διαβαζει το κινητο..!Υπαρχει λυση η θελει κατι που εγω δεν γνωριζω?Ευχαριστω για το χρονο σας περιμενω απαντηση και Καλη Χρονια ευχομαι!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Πάνο και καλές γιορτές

Μήπως πρέπει να επιλέξεις από το κινητό να είναι δυνατή η μεταφορά αρχείων; Πρέπει να σου εμφανίζεται κάποια σχετική ειδοποίηση.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι ενεργοποιημένα τα Windows στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Panos Lamprinos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω για τη απαντηση τελικα πρεπει να ειχα θεμα με τις θυρες απο τις usb 2 και δοκιμασα την θυρα usb 3 και τελικα το αναγνωρισε το κινητο.καλη χρονια με υγεια!Αυτο με τη μεταφορα αρχειων το εφτιαχνα αλλα δεν το εβλεπε το pc ..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Πάνο. Μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers των USB. Θα τους βρεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής.

Panos Lamprinos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω και καλη χρονια ευχομαι σε ολη τη ομαδα με υγεια!!!!!