Vasilis Lam ρώτησε πριν 1 έτος

Έχω ένα  tablet me android 5.1.1 που δεν δουλεύει το OTG, έχω δοκιμάσει ποντικι, πληκτρολόγιο και flash drive και δεν δουλεύουν. Είδα σε ένα forum ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι επίσης λείπει το αρχείο android.hardware.usb.host.xml από το android/system/etc/permisions. Το τσεκαρα με ADB και όντος το αρχείο αυτό λείπει. Το μοντέλο είναι Vodafone VF-1397, δεν είναι Rooted και δεν δουλεύει η αφή, (θέλω να φτιάξω το OTG για να συνδέω ποντικι). Γίνεται το πρόβλημα να είναι από το xml αρχείο που λείπει; Μπορώ να το βάλω στην θέση αυτή χωρίς root; Σε εφαρμογή USB OTG checker λέει αυτό:
https://cdn.discordapp.com/attachments/630480900798414888/1061308850520731759/image.png
 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Βασίλη, πολύ πιθανό η συσκευή σου να μην υποστηρίζει την OTG λειτουργία...ακόμα όμως και να την υποστηρίζει, χωρίς root δεν μπορείς να προσθέσεις το αρχείο που μπορεί να λείπει.. 

Vasilis Lam απάντησε πριν 1 έτος

Root πως μπορώ να κάνω σε αυτό το tablet;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Βασίλη, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στον σχετικό μας οδηγό εδώ.

Vasilis Lam απάντησε πριν 1 έτος

Εκανα root, εβαλα το αρχειο αυτο στον φακελο android/system/etc/permisions αλλα ακομα το USB οταν συνδεω ποντικι δεν δουλευει, διαβασα οτι το ΟΤG υποστιριζετε κανονικα σε ολα android 5.0+, υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα hardware? (οταν συνδεω ποντικη/πληκτρολογιο φενετε οτι δεν περνουν καθολου ρευμα). Κατι αλλο μεσα στο android μπορω να δοκιμασω;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Μάλλον το tablet σου δεν υποστηρίζει καθόλου αυτή τη λειτουργία..δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..