Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΔεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε κάποιο προϊόν Google
Δημητρης Μπασσιος ρώτησε πριν 2 έτη

καλησπέρα πήγα να ανοίξω το youtube και μου έβγαλε ένα μήνυμα Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε κάποιο προϊόν Google...δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε από το κινητό ούτε από πουθενά με το mail που έχω ...κανάλι δεν έχω στο youtube ούτε έχω ανεβάσει κάποιο video ...το ίδιο είδα έγινε σήμερα και στο youtube της μάνας μου που έχει διαφορετικό mail από εμένα ...τη μπορεί να φταίει να έχουν παραβιάσει τους λογαριασμούς μου ?...δεν μου είχε έρθει και καμία ειδοποιήσει για παραβιάσει ...τη μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?...

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Δημήτρη
Δοκίμασες να συνδεθείς και από συσκευές που δεν είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο σου; 

Δημητρης Μπασσιος απάντησε πριν 2 έτη

όχι γιατί μπορεί να φταίει το δίκτυο ο μου ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μπορεί απλά να πήγαινε κάτι λάθος με τον IP. Σε αυτήν την περίπτωση μια επανεκκίνηση του router ή αλλαγή των DNS ίσως έλυνε το πρόβλημα. Οπότε, δεν αν γίνεται το ίδιο με δεδομένα ή σε άλλο δικτύο.

Δημητρης Μπασσιος απάντησε πριν 2 έτη

καλησπέρα και πάλι... το ίδιο γίνεται και από δεδομένα που μπήκα ...στη διαχειρίσεις λογαριασμού που μπαίνω μου λέει
Εντοπίστηκε ύποπτη εφαρμογή ....στο pc έτρεξα scan από το antivirus και από το malwarebytes δεν μου έβγαλε κάτι ...άλλο μαιλ που έφτιαξα δεν μου βγάζει κάτι για  ύποπτη εφαρμογή...υπάρχει τρόπος να πάρω πίσω το κανάλι ?..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Στη διαχείριση του λογαριασμού μπορείς να δεις όλες τις υπηρεσίες στις οποίες έχεις συνδεθεί με το Google account σου. Ρίξε μια ματιά εκεί μήπως δεις κάτι ύποπτο.

Δημητρης Μπασσιος απάντησε πριν 2 έτη

δεν βλέπω κάτι περίεργο δεν μπορώ να καταλάβω..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μπορείς να μας ανεβάσεις ένα screenshot από το μήνυμα που σου εμφανίζεται; 

Δημητρης Μπασσιος απάντησε πριν 2 έτη

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε κάποιο προϊόν Google

Εάν έχετε ανακατευθυνθεί σε αυτήν τη σελίδα από ένα συγκεκριμένο προϊόν, σημαίνει ότι η πρόσβασή σας σε αυτό το προϊόν έχει τεθεί σε αναστολή. Διαβάστε τη συνέχεια για περισσότερες πληροφορίες.
Η πρόσβασή σας σε αυτό το προϊόν Google τέθηκε σε αναστολή εξαιτίας μιας διαπιστωμένης παράβασης είτε των Όρων Παροχής Υπηρεσιών της Google είτε των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του συγκεκριμένου προϊόντος. Για οδηγίες σχετικά με κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του προϊόντος Google και αναζητήστε τον σύνδεσμο για την ενότητα των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του συγκεκριμένου προϊόντος.
Η Google διατηρεί το δικαίωμα:

  • Να απενεργοποιήσει έναν λογαριασμό με σκοπό τη διεξαγωγή έρευνας σε αυτόν.
  • Να αναστείλει την πρόσβαση ενός χρήστη Λογαριασμού Google σε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή στο σύνολο του συστήματος Λογαριασμών Google σε περίπτωση παράβασης των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή πολιτικών ενός συγκεκριμένου προϊόντος.
  • Να τερματίσει έναν λογαριασμό ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς προειδοποίηση.

Επόμενα βήματα για τους λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή: Εάν πιστεύετε ότι η πρόσβασή σας στο εν λόγω προϊόν τέθηκε εσφαλμένα σε αναστολή, επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Υπάρχει περίπτωση να παραβίασες κάποιον κανόνα, πχ κάποια σχόλιο στο Youtube ή να έστειλεις spam email;

Δημητρης Μπασσιος απάντησε πριν 2 έτη

όχι δεν έχω στείλει κάτι ούτε έχω σχολιάσει κάτι μόνο για να αποθηκεύω τραγούδια σε playlist το είχα γι αυτό μου φαίνεται περίεργο δεν βγάζω άκρη...

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Γειά ,εγώ θα πρότεινα να ακολουθήσεις τα βήματα εδώ.
https://support.google.com/youtube/troubleshooter/3219097?hl=el
 
Στο παρακάτω λινκ που είναι μέσω twitter κάποιον τον βοήθησε να ανακτήσει το λογαριασμό google που του τον είχαν χακάρει. Ίσως μπορούν να βοηθήσουν και σένα.
https://mobile.twitter.com/teamyoutube