Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔεν εμφανίζετε η καινούρια ενημέρωση και "κάποιες ρυθμίσεις διαχειρίζονται από την εταιρία σας"
KingFox ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, έχω 2 ερωτήσεις που ίσως τελικά να είναι και προβλήματα... Προσπάθησα να βρω τι παίζει μόνος μου αλλά κάπου το έχασα... Λοιπών:

  1. Όπως θα γνωρίζετε χτες η Microsoft έδωσε μια καινούρια ενημέρωση στα Windows 10 ονόματι fall update την οποία ακόμα δεν έχω πάρει... Όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει πως η συσκευή μου είναι ενημερωμένη και κοιτώντας στο ιστορικό ενημερώσεων βλέπω πως η τελευταία ενημέρωση έγινε χθες και πως ήταν μια ενημέρωση ασφαλείας... Γνωρίζετε τι συμβαίνει;
  2. (ίσως να σχετίζετε με το 1ο). Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα στις Ρυθμίσεις την επιλογή "Απόρρητο και ασφάλεια" και μπαίνοντας μέσα, αποφάσισα να απενεργοποιήσω σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις διότι οι περισσότερες μου φάνηκαν περιττές... Χτες αποφάσισα να ξανά ενεργοποιήσω 1-2 (για παράδειγμα το "Αποστόλη δεδομένων συσκευής σας στη micorosoft")  αλλά δεν με αφήνει γκριζάροντας μου το κουτάκι και εμφανίζοντας πάνω το εξής μήνυμα "Κάποιες ρυθμίσεις διαχειρίζονται από την εταιρία σας". Γνωρίζετε τι συμβαίνει;

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

1.Το ότι έβγαλε ένα update χτες η Microsoft δεν σημαίνει ότι θα το πάρουν όλοι οι υπολογιστές με 10 την επόμενη μέρα.
2.Δεν έχει κάποια σχέση με την 1η ερώτηση, και ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό, αν είσαι ο διαχειριστής του συστήματος, δεν θα έπρεπε να στο βγάζει.

GMS gr απάντησε πριν 8 έτη

και σε μένα συμβαίνει ενώ είμαι διαχειριστής έτσι βγάζει το ίδιο κάποιες ρυθμίσεις διαχειρίζοντε απο την εταιρία σας

GMS gr απάντησε πριν 8 έτη

γεια και παλι τελικα μαλλον εμεις εχουμε ιο δοκιμασε να κανεις σαρωση με το antivirus Κ το microst scanner

GMS gr απάντησε πριν 8 έτη

αν δεν ειναι αυτο δοκιμασε να φτιαξεις νεο λογαριασμο στο συστημα
και πατα στην αναζητηση sfc τρεξτο ως διαχειριστης και δες