Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΔεν εμφανίζονται πάνω από 3 διαφημίσεις στο WordPress
Thanos Sara ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα,
πρόσφατα μεταφέρθηκα από blogger σε Wordpress και ακόμα ψάχνομαι είναι η αλήθεια. Το πρόβλημα που έχω, αφορά τις διαφημίσεις AdSense και πιο συγκεκριμένα δεν εμφανίζει πάνω από 2 διαφημίσεις. Με όποιον τρόπο και αν τις βάλω (μέσα στον κώδικα, διάφορα plugin) όταν έχω 3 διαφημίσεις κάποια από αυτές δεν εμφανίζεται και μόλις κάνω μια ανανέωση τότε τις εμφανίζει και τις 3.

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ποιο είναι το site σου, Θάνο, για να δω αν γίνεται το ίδιο και σε εμένα?

Thanos Sara απάντησε πριν 9 έτη

olafree.net 
Τώρα έχω απενεργοποιήσει την τρίτη. Το έχω δοκιμάσει σε διαφορετικούς υπολογιστές. Όταν υπάρχουν 3 διαφημίσεις η τελευταία προς τα κάτω δεν εμφανίζεται και όταν κάνεις 1-2 refresh τότε θα εμφανιστεί.. 
Update: Έβαλα και τρίτη διαφήμιση.. Μπορείς να μπεις να το τσεκάρεις.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Κάποιο άλλο plugin σου κάνει νερά. Με το που μπαίνω από Chrome στο Linux, μου μαυρίζει όλη η σελίδα καθώς φορτώνει το slider. Μια φορά φόρτωσε και μου έδειξε τη σελίδα, αλλά μια άλλη έμεινε μαύρι.

Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το slider, να δεις μήπως αυτό επηρεάζει τις διαφημίσεις, γιατί γενικά φαίνεται να δυσλειτουργεί.

Thanos Sara απάντησε πριν 9 έτη

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια γενική καθυστέρηση, δοκίμασα να αφαιρέσω τον slider αλλά οι διαφημίσεις πάλι το ίδιο. Δεν ξέρω τι να πω.. 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Απενεργοποίησε όλα τα plugins δοκιμαστικά, να δεις αν οποιοδήποτε από αυτά επηρεάζει.