Giannhs Linardos ρώτησε πριν 8 έτη

     Έχω έναν υπολογιστή 5 χρόνια περίπου τον είχα πάρει από πλαίσιο με την βοήθεια ενός φίλου που ήξερε από υπολογιστές και τον διαλέξαμε κομμάτι κομμάτι. Όταν τον πήρα δούλευε μονό με hdmi είχα βάλει το rgv και δεν είχα εικόνα αλλά δεν με πειραζε.Τωρα που γύρισα από εκεί που σπούδαζα πάω να ανοίξω το pc κ δεν είχα εικόνα ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα δούλευε κανονικά και η μεταφορά της μονάδας έγινε πολύ προσεκτικά , έβαλα μεταωτο rgv να δω και είχα εικόνα ζουμαρισμένη και όταν άνοιξε το pc μου έβγαλε προειδοποίηση το amd catalyst ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Μετα απο  πολλές επανεκκινήσεις δούλεψε εν τέλι το hdmi και  όχι το rgv όπως δούλευε πάντα Όμως κάποιες φορές είτε κόλλαγε το pc εκεί που καθόμουνα στο pc είτε μαύριζε η οθόνη και για να ξανά αποκτήσω εικόνα έκανα πολλές επανεκκινήσεις το pc μέχρι να μπορέσει να δουλέψειΠάντα όταν άνοιγε το pc κανονικά έκανε ένα απλό μπιπ στην αρχήΌταν τον άνοιγα και δεν είχα εικόνα δεν έκανε μπιπ. Και κάποιες φορές απο αυτές που δεν είχα εικόνα μετα απο λίγη ωρα που τον ειχα ανοιχτό άρχιζε να κάνει πολλά μπιπ μεγαλύτερης διάρκειας συνέχεια μέχρι να κλείσω το pc.Μηπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει για να δω τι θα κάνω? Η κάρτα γραφικών ειναι Ati hd 6850 1gb  επεξεργαστή intel core i5 και λειτουργικό windows 7 home prem 64-bit

4 Απαντήσεις

Christodoulos Zarogiannis απάντησε πριν 8 έτη

Λογικά είναι θέμα της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη στις υποδοχές της μητρικής και να δεις άμα θα συμβεί το ίδιο.

Giannhs Linardos απάντησε πριν 8 έτη

Το vga που ελεγα πανω ειναι της μητρικης ....η καρτα γραγικων μου εχει μονο hdmi kai dvi kai η μητρικη dvi kai vga θυρες. Αλλά οι θυρες αυτες δεν μου δουλευαν και ποτε. Μονο το hdmi δουλευε.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν υποθέσουμε ότι δεν έχει άλλο πρόβλημα από όταν τον πήρες, μπορεί να τα επαίξε το τροφοδοτικό σου μετά από 5 χρόνια, δοκίμασε άλλο ή άφησε τον για αρκετή ώρα στο ρεύμα πριν τον ανοίξεις, αλλιώς το πρόβλημα μπορεί να είναι οπουδήποτε.

Giannhs Linardos απάντησε πριν 8 έτη

Οκ ευχαριστω για τις συμβουλες σας !