Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΔεν εχω ιντερνετ μετα απο gameplay
Kostas Kasapis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα τις τελευταιες μερες εχω ενα προβληματακι το οποιο δεν εμφανιζονταν πιο πριν. Οταν παιζω ενα παιχνιδι συνηθως (nba 2k17, euro truck simulator 2 συνηθως) παντα singleplayer με το που το κλεινω ο υπολογιστης δεν εχει ιντερνετ (ειναι με καλωδιο ethernet οχι wifi) ενω αν μπω με το ταμπλετ την ιδια στιγμη εχω κανονικα. Κατω στο εικονιδι λεει χωρις προσβαση στο ιντερνετ και εχει το πορτοκαλι θαυμαστικο. Μετα απο 5-10 λεπτα παντα ερχεται εκτος αν κανω ρισταρτ το μοντεμ ερχεται κατευθειαν. Απλα ειναι λιγο σπαστικο να περιμενω καθε φορα η να ενοχλω και τους αλλους στο σπιτι με ρισταρτ. Οποτε αν καποιος υποψιαζεται τι μπορει να φταει ας γραψει

2 Απαντήσεις

Kostas Kasapis απάντησε πριν 7 έτη

Τελικα αρχισε να το κανει και σε ακυρες στιγμες και στην αντιμετωπιση προβληματων λεει οτι ειναι σπασμενο η οχι συνδεδεμενο καλα το καλωδιο ethernet. Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη μεσα καπου να μην κανει επαφη και να δουλευει για μιση ωρα μετα οχι για 5 λεπτα και ουτε καθ'εξης>?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κώστα,
Πρώτα δοκίμασε να περάσεις από την αρχή τους driver δικτύου.
Ναι υπάρχει περίπτωση γιατί μπορεί να μην είναι τελείως κομμένο αλλά να χάνει επαφή μερικές στιγμές. Αλλά δεν έχει νόημα να γίνει μόνο όταν παίζεις παιχνίδια. Περισσότερο για θέμα driver μου ακούγεται.