Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΔεν λειτουργούν τα πλήκτρα 1,2,3,4,7,8,9,0
user CS ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα , στα καλά καθούμενα που άνοιξα το pc σήμερα δεν λειτουργούν τα πλήκτρα 1,2,3,4,7,8,9,0 πάνω στο πληκτρολόγιο[ούτε παρενθέσεις,θαυμαστικό,δίεση κλπ μαζί με το shift] .. ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Το παράξενο είναι πως το 5,6 που είναι στην μέση λειτουργούν κανονικά ,μόνο τα  παραπάνω πλήκτρα δεν λειτουργούν .Το Πληκτρολόγιο είναι το motospeed k70 και το έχω 3-4 μήνες..

7 Απαντήσεις

user CS απάντησε πριν 5 έτη

Έλεγξα drivers ,λέει είναι ενημερωμένοι ..και μόλις παρατήρησα ότι αν πατάω το 6,7 κ το 8 μαζί εμφανίζεται το '=' ,το 6,7 κ 9 επιλέγει το κείμενο και το 6,7 κ 0 εμφανίζει '-' ,άρα δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα πλήκτρα..πατιούνται κανονικά.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, μήπως έχει πατηθεί κάποιο πλήκτρο το οποίο ενεργοποιεί άλλες λειτουργίες? Δοκίμασες και με άλλο πληκτρολόγιο? 

user CS απάντησε πριν 5 έτη

ναι δοκίμασα και άλλο πληκτρολόγιο και λειτουργεί κανονικά ,επίσης το δικό μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα κ σε άλλο pc που το δοκίμασα..

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Συνεπώς, εάν δεν έχει κάποιο πλήκτρο πατημένο που να αλλάζει τη διάταξη των πλήκτρων, τότε μάλλον είναι ελαττωματικό.. 

Κριστιάν Πετκώβ απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπερα εχο ακριβός τό ίδιο πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω καμία λήση παρακαλώ αν ξέρετε κάτι βοηθήστε 

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 3 έτη

Μήπως έχετε ενεργοποιήσει κατά λάθος κάποιο special game mode ή lock? Δοκιμάστε ξανά αλλαγή από/σε game mode ή unlock, ή τέλος και reset. Μήπως μπορεί να γίνει μέσα από το software? Δείτε το manual (?) για οδηγίες. Αρκετά πληκτρολόγια πάντως έχουν τις εντολές που περιγράφω σε παλιότερη απάντησή μου εδώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δοκίμασε το και σε άλλο υπολογιστή να δεις εάν λειτουργεί σωστά..