Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsδεν μου ανοιγει το google chrome
Alexandros Priskas ρώτησε πριν 8 έτη

καλησπερα σας και χρονια πολλα

μολις εγκατεστησα το windows 10 μετα απο λιγο καιρο το google chrome δε μου λειτουργει...οταν το ανοιγω μου βγαζει μια γκρι σελιδα με το ονομα untitled,δε μου ανοιγει καμια σελιδα ουτε καν τις ρυθμισεις..το εχω απεγκαταστησει και εγκαταστησει τρεις τεσσερισ φορες αλλα τιποτα και παλι....τι να κανω?
επισης απο οταν εγκατεστησα τα windows 10 το laptop μου εχει γινει κατα πολυ πιο αργο και κολλαει ακρετες φορες ειδικα στο internet...τι θα με συμβουλευες να κανω με αυτο?

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Καλες γιορτες

1 Απαντήσεις

leagueoflegendsV . απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα φιλε Αλεξανδρε!
Αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα και ειναι πολυ απλο στην επιλυση του..! Κατέβασε εναν malware scanner και κανε scan ολο το συστημα..! εχεις καποιου ειδους malware το οποιο σου μπλοκαρει την συνδεση στο ιντερνετ γεμιζοντας σε, με διαφημισεις και καθυστερωντας τον καθεαυτου browser! Θα σου προτεινα να κατεβασεις το MalwareBytes αλλα ειναι trial σε free και διαρκει 30 ημερες παρολα αυτα ειναι ο καλυτερος στο ειδος του..! Εξίσου μπορεις να κατεβασεις το Spybot Search & Destroy το οποιο με μια πρωτη ματια δειχνει απατη.. αλλα το δουλευω χρονια και ειναι πολυ αποτελεσματικο..( Αν το συστημα σου δεν σου ανοιγει καν τον browser για να κατεβασεις καποιο antimalware μην καταφυγεις σε format απευθειας! Δοκιμασε να ανοιξεις τον υπολογιστη σου σε ασφαλη λειτουργια (safe mode) και μετα κατεβασε και τρεξε το προγραμμα)
Ελπιζω να σε βοηθησα :)