Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔεν μου εμφανίζει τον administrator
Μαρία Μ. ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα έχω δυο λογαριασμούς χρήστη στον υπολογιστή και κανένας δεν είναι administrator και δεν με αφήνει καν να αλλάξω κάποιον από αυτούς σε διαχειριστή. Έκανα κάποιος βλακείες ακολουθώντας οδηγίες για να βγάλω τον κωδικό πρόσβασης κατά την έναρξη του υπολογιστή που μπήκε καταλάθος. Τι μπορώ να κάνω τώρα????

6 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μαρία. Τι Windows έχεις;

Μαρία Μ. απάντησε πριν 7 έτη

εχω windows 10 pro εχω δοκιμασει και με το net user administrator /active:yes αλλα δεν με αφηνει καν να εκτελεσω την γραμμη εντολων σαν διαχειριστης υπαρχει κατι να κανω χωρις να χρειαστει format?

Patrick Matvei απάντησε πριν 7 έτη

Εχεις microsort account or Local ??

Μαρία Μ. απάντησε πριν 7 έτη

τοπικο λογαριασμο εχω ειχε βαλει ο μπαμπας μου microsoft και μπηκε κωδικος καθε φορα που το ανοιγα προσπαθησα να τον βγαλω ακολουθωντας καποια βηματα π βρηκα στ ιντερνετ και τελικα τον εσβησα αλλα εμεινα μ εναν τοπικο τρ .....μπορω να μπω απο safe mode στη γραμμη εντολων και να βαλω το net user administrator /active:yes αλλα μετα δν ξερω τι να πατησω το εκανα μια φορα κ μετα απλα πατησα απενεργοποιηση αλλα δεν αλλαξε απολυτως τπτ

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ρίξε μια ματιά στα βήματα αυτού του οδηγού.

Μαρία Μ. απάντησε πριν 7 έτη

Δεν με αφηνει να κανω διαχειρηση αλλου λογαριασμου. Θα το κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις ελπιζοντας για το καλυτερο. Ευτυχως ειναι καινουργιο το PC και δεν εχω τπτ σημαντικο.