ΧΡΗΣΤΟΣ ρώτησε πριν 9 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΓΕΛΕ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Boot ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ DVD ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ USB.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ WINDOWS.ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΒΟΟΤ Η' ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

15 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

καταρχας ενημερωσε μας για τι πραγμα προκειται ,γιατι απο τα λεγομενα σου ,κατι τετοιες μπουρδες μονο τα Vaio τα λαπτοπ τα κανουν......τι ειναι εσενα ?λαπτοπ ?desktop?κι αν ειναι desktop ,τι μητρικη φοραει?

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

EINAI DESKTOP,WINDOWS 7 ULT,FUJITSU.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ 7,ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ DVD Κ ΜΕ USB.ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Την εντολή την δίνεις από κάποιο F key κατά την εκκίνηση; Αν ναι,δοκίμασε να ορίσεις το boot priority μέσα από το Bios σου.

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BIOS ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ F12,ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ WINDOWS ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το dvd με το οποίο προσπαθείς να κάνεις boot,είναι original των windows ή το έχεις φτιάξει εσύ;

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ,ΔΗΛ.ΟΧΙ ORIGINAL ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Χρήστο, με το ίδιο ISO, μπορείς να δοκιμάσεις αν κάνει boot με DVD ή USB σε άλλο υπολογιστή?

Αν λειτουργεί σε άλλο υπολογιστή, που σημαίνει πως δεν έχει πρόβλημα το ISO, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο BIOS.

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ K TO USB KAI TO DVD,ΞΑΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΣΚΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΣΕ Sharkoon DriveLink NA ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΟΡΜΑΤ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Εφόσον δουλεύει σε άλλον υπολογιστή,καλύτερα να κάνεις την επαναφορά του BIOS ή να δεις αν υποστηρίζει κάποιου είδους fast boot και να το απενεργοποιήσεις από εκεί.

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

ΤΟ FAST ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΜΕ ΤΟ F12 ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ?

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

ειναι προφανες καταρχας οτι ξερεις γιατι εχεις ξανακανει.....θελω να πιστευω οτι κανεις αποθηκευση στο ΒΙΟΣ και οταν ξαναμπαινεις οι ρυθμισεις ειναι οπως τις αφησες.....αν οχι εξοδο κανε με το F10 για να κανεις αποθηκευση των ρυθμισεων....καλο θα ειναι να μας εδινες και φωτο πριν μπεις στο Boot priority αλλα και μετα μπας και εχει Legacy kai Uefi Mode....

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

ΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΩ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ PC ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ F.KAI KAMIA ΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΑΩ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ SAVE&EXIT...Y.ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ VIDEO,ΟΛΙΓΟΝ ΛΕΠΤΩΝ,ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα,
Σημαίνει ότι μπορεί το BIOS να υποστηρίζει ένα είδος γρήγορης εκκίνησης,να κάνει όλα τα άλλα bypass και να ξεκινάει κατευθείαν από τον σκληρό σου.
Άμα υπάρχει σχετική ρύθμιση θα είναι μέσα στο Bios σου,επίσης μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις και την επαναφορά του BIOS σου στις default ρυθμίσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

http://cdn.pcsteps.gr/wp-content/uploads/2013/02/boot-%CE%B1%CF%80%CE%BF-cd-dvd-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B9-usb-bios-06.png

Τελικα καταφερα να κανω φορματ,πηγα στην επιλογη μια αλλη που εχει οπου διαβαζε τον σκληρο δισκο και τπτ αλλο και με το που εβαλα το στικακι κατευτειαν το εμφανισε σαν επιλογη.Ξεκινησε το φορματ και μολις εφτασε στην επιλογη να κανει τα updates και κολλησε στην μαυρη οθονη,ουτε μνημη τρεχει ουτε σκληρος δισκος.Ευχαριστω παντως για την βοηθεια!Θα αλλαξω μαλλον Windows,θα περασω καποια αλλα να δοκιμασω.

ΧΡΗΣΤΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

Ολα καλα το εφτιαξα μεσω bios,Ευχαριστω παντως!