Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsδεν μπορω να μπω στο ιντερνετ βοηθεια
Αχιλλέας Αντε Γειά ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια σου Αγγελλε σημερα το πρωι ανοιξα τον υπολογιστη μου και οπως καθε μερα η ασυρματη καρτα δικτυου αναγνωριζε το ρουτερ και με συνδεε.Ετσι και σημερα αναγνωρισε το ρουτερ και μου γραφει συνδεθηκες στο δικτυο hol... ομως οταν πηγα να μπω στο ιντερνετ μου λεει δεν εισαι συνδεδεμενος στο διαδικτυο επισης μου ειπαν να απεγκαταστισω τους drivers απο την καρτα δικτιου και να τους ξαναεγκαταστησω το εκανα αλλα μωλις ολοκληρωνεται η εγκατασταση μου λεει οι drivers δεν εγκατασταθηκαν σωστα

καμια ιδεα;

3 Απαντήσεις

Κωνσταντίνος Παρτάλας απάντησε πριν 9 έτη

Αχιλλέα δοκίμασες να μπεις στο ίντερνετ με άλλο υπολογιστή για αρχή?
(Για να δεις ότι δεν είναι πρόβλημα από το ρουτερ)

Κάνε μία απεγκατάσταση των driver της κάρτας δικτύου και ξανά πέρνα την. Δοκίμασε να βρεις από το ίντερνετ την τελευταία έκδοση.

Αχιλλέας Αντε Γειά απάντησε πριν 9 έτη

το λαπτοπ και τα κινητο μου μπενει κανονικα και οταν πηγα να εγκαταστησω τους drivers μου λεει δεν εγκατασταθηκαν με επιτυχια

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αχιλλέα, δεν διευκρινίζεις, ο υπολογιστής που έχει το πρόβλημα είναι laptop, και άρα η κάρτα δικτύου είναι ενσωματωμένη, ή είναι σταθερός, και έχεις φλασάκι USB για σύνδεση στο Wifi?

Καθώς αναφέρεις ήδη ένα Laptop, υποθέτω πως ο υπολογιστής με το πρόβλημα είναι desktop με USB.

Αν δοκιμάσεις το USB στο laptop, αναγνωρίζει εκεί την κάρτα δικτύου? Μπορείς να συνδεθείς με εκείνη, εκτός από την κάρτα δικτύου του ίδιου του laptop?