Μπαμπης αλεντελον ρώτησε πριν 3 έτη

Δεν βλέπω ούτε όταν ανοίγει το pc ούτε του, πατάω να ανοίξει και βλέπω εικόνα μόνο όταν ανοίξουν τα windows, δεν μπορώ να μπω ούτε στα bios  ,επίσης και στο λάπτοπ μου δοκιμάζω με διαφορετικά hdmi και σε τv και σε monitor να ανοίξω το bios και πάλι δεν ανοίγει , ενώ στο λάπτοπ ναι... Τι φταίει ελπίζω να μην σας μπερδεψα

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Μπάμπη

Πολλές φορές δεν φαίνεται η σχετική οθόνη, αλλά αν πατήσεις το σχετικό πλήκτρο κατά το boot, μπάινει στο BIOS. Δοκίμασε τα πατήσεις τα πλήκτρα από το F1 μέχρι το F12 και το Delete.

Μπαμπης αλεντελον απάντησε πριν 3 έτη

Μπαίνει στην οθόνη του λάπτοπ το bios όμως  στην tv και στο monitoρ μέσω hdmi δεν φαίνεται... και σκέφτομαι, επειδή φτιάχνω σιγά σιγά ένα pcθα συναντήσω αυτό το πρόβλημα και δεν θα μπορώ να βάλω windows ... Γιατί έχω εικόνα μόνο όταν ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αυτό είναι φυσιολογικό και το κάνουν τα περισσότερα laptop, καθώς πρέπει να φορτωθεί το λειτουργικό για να φορτωθούν οι σχετικοί drivers και να δουλέψει η εξωτερική οθόνη.

Σε σταθερούς υπολογιστές συνήθως δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αν υπάρχει, δοκίμασε να συνδέσεςι την οθόνη μια στην κάρτα γραφικών και μια στα ενσωματωμένα γραφικά.