Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΔεν μπορώ να μπω στον Google λογαριασμό μου
BILLO Tv ρώτησε πριν 5 έτη

Δεν μπορω να συνδεθω και μου γραφει τα εξης κατα γραμμα

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε κάποιο προϊόν Google

Εάν έχετε ανακατευθυνθεί σε αυτήν τη σελίδα από ένα συγκεκριμένο προϊόν, σημαίνει ότι η πρόσβασή σας σε αυτό το προϊόν έχει τεθεί σε αναστολή. Διαβάστε τη συνέχεια για περισσότερες πληροφορίες.
Η πρόσβασή σας σε αυτό το προϊόν Google τέθηκε σε αναστολή εξαιτίας μιας διαπιστωμένης παράβασης είτε των Όρων Παροχής Υπηρεσιών της Google είτε των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του συγκεκριμένου προϊόντος. Για οδηγίες σχετικά με κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του προϊόντος Google και αναζητήστε τον σύνδεσμο για την ενότητα των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του συγκεκριμένου προϊόντος.
Η Google διατηρεί το δικαίωμα:

  • Να απενεργοποιήσει έναν λογαριασμό με σκοπό τη διεξαγωγή έρευνας σε αυτόν.
  • Να αναστείλει την πρόσβαση ενός χρήστη Λογαριασμού Google σε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή στο σύνολο του συστήματος Λογαριασμών Google σε περίπτωση παράβασης των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή πολιτικών ενός συγκεκριμένου προϊόντος.
  • Να τερματίσει έναν λογαριασμό ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς προειδοποίηση.

Επόμενα βήματα για τους λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή: Εάν πιστεύετε ότι η πρόσβασή σας στο εν λόγω προϊόν τέθηκε εσφαλμένα σε αναστολή, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εβαλα και και email ανακτησης και την διαδικασια με το κινητο και το sms εκανα αλλα τιποτα.Τι να κάνω?

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα
Πρέπει να ακολουθήσεις τις διαδικασίες που αναφέρουν στο "επικοινωνήστε μαζί μας", ώστε να ελέγξουν ξανά αν η αναστολή έγινε για βάσιμο λόγο.