Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ
Trexalitsas Trexalitsas ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα στο  pcsteps team!
Προσπαθω να συνδεσω εναν εκτυπωτη Xpress C480FN με τον υπολογιστη και δεν καθισταται εφικτο.Μου τον  εμφανιζει στις συσκευες ως απροσδιοριστο ενω δεν ειναι δυνατη η εκτυπωση δοκιμαστικης σελιδας καθως  ειναι και  ο προεπιλεγμενος.Προσπαθησα ολες τις κλασσικες μεθοδους απο διαχειριση συσκευων με ενημερωση των drivers,απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση,εγκατασταση drivers παλαιου τυπου συσκευης,αλλαξα καλωδιo εκτυπωτη με αλλο,εβγαλα απο το ρευμα και ξαναεβαλα,εκανα επανακκινησεις,απενεργοποιησα το windows defender στην προσπαθεια μου να τρεξω παλι το wizard της εγκαταστασης απο την αρχη (εχω επιλεξει συνδεση με usb) μηπως φταιει αυτο, και οταν προχωρω την διαδικασια πατωντας επομενο καποια στιγμη μου εμφανιζει το μηνυμα να σιγουρευτω οτι ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος με τον εκτυπωτη,που ειναι, και δεν με αφηνει να κανω την εγκατασταση. Ο εκτυπωτης παραταυτα συνδεεται μια χαρα με τον αλλο υπολογιστη στην δουλεια μου και εκτυπωνει και τον βλεπει κανονικα.Και τα δυο pc φορανε windows 10.Κατι πρεπει επομενως να συμβαινει με το ενα pc αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι.Εχω συναντησει πολλες φορες σε διαφορα pc προβληματα παρομοια και τα ξεπερνουσα.Τωρα χτυπησα τοιχο.Τα φωτα σας!
Ευχαριστω προκαταβολικα!
 
 
 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, πολύ περίεργο το όλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Πραγματικά έχεις προσπαθήσει όλες τις πιθανές λύσεις και μου κάνει εντύπωσε που δεν λειτουργεί τίποτα. Εάν δεν τον δοκίμαζες σε άλλο σύστημα θα υπέθετα ότι έχει πρόβλημα ο εκτυπωτής. Εκτός από τη σύνδεση USB μπορείς να τον συνδέσεις και με άλλο τρόπο, πχ. μέσω WiFi?

Trexalitsas Trexalitsas απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα στο Team!
 
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σας.Τελικα σήμερα ο υπολογιστής με άφησε να εγκαταστήσω τους drivers αλλά δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτά που αναφερα.Ειλικρινα δεν ξέρω τι να πω.Θα παραμείνει ίσως άλυτο μυστήριο.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Τι να πεις..