Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας παιδια και καλη χρονια!!Τωρα τελευταια ξαφνικα στο "Ο Υπολογιστης μου" δεν φαινεται το cd drive.Ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του, ενω σημερα ξαναχαθηκε.Το εψαξα με καποιες μεθοδους που προτεινονται οπως με καποιες ρυθμισεις στην registry για τα κλειδια UpperFilters και LowerFilters αλλα αυτα τα δυο κλειδια δεν υπαρχουν στην διαδρομη της registry που λενε σε καποιο site.Δοκιμασα και με το αυτοματο Microsoft Fix it για devices αλλα παλι τιποτα.Εν τω μεταξυ στο bios στο boot options φαινεται μονο ο ενας ssd o C:\,οι αλλοι δυο δισκοι(ενας ακομα ssd και ενας HDD)δεν φαινονται,ουτε ασφαλως και το cd-dvd drive.Εχω windows 7 και η μητρικη μου ειναι μια Gigabyte ga-f2a88xm-hd3.Καμια βοηθεια?Ευχαριστω.

2 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη. Για αρχή, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τις συνδέσεις στη μητρική, αν έχεις την άνεση να ανοίξεις το κουτί σου. Πιθανόν κάποιο καλώδιο να μην κάνει καλή επαφή.
Αν και πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα, μοιάζει μάλλον με hardware issue, εφόσον ακόμα και στο bios δεν τα βλέπεις.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Επανηλθε απο μονο του χωρις να κανω τιποτα.Το ιδιο εγινε και πριν τρεις μερες και ξαναεξαφανιστηκε.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Λογικα οι συνδεσεις ενταξει δεν θα ειναι?