haris man ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας, μου εστειλαν ενα email απο paypal και λεει ο λογαριασμος μου θακλεισει για αθεμητη συμπεριφορα και πραγματικα δεν γνωριζω τον λογο, τους εστειλα  email και ρωτησα τι εκανα ακριβως και μου λενε δεν μπορουμε να κοιταξουμε ακριβως αλλα ο λογαριασμος θα κλεισει και εχω 180 μερες να βγαλω τα λεφτα κατι τετοιο.
Γινεται να ανοιξω ξανα λογαριασμο χωρις να με καταλαβουν?? τι πρεπει ν προσεξω? ημουν μονο αγοραστης τοσα χρονια δεν καταλαβα καν τι μπορει να εγινε.
Ευχαριτω

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Θα περιμένεις να σου πουν από το PCsteps ,όμως πράγματι έκανες μαμουνιές ? Σίγουρα είναι από την paypal το email που σου ήρθε ,κι όχι από απατεώνες ?
Αν μπεις στην σελίδα του Paypal-->στο προφίλ σου υπάρχει σχετικό μήνυμα ? (ΟΧΙ από τυχόν λινκ σε κείνο το email)

haris man απάντησε πριν 6 έτη

Πραγματικα τι μπορω να κανω σαν απλος αγοραστής? δεν ειμαι καν πωλητης απλα αγοραζα με paypal. Ειναι απο paypal γιατι μπηκα μεσα στον λογαριασμο και μου εμφανίζεται το μήνυμα .

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

https://www.pcsteps.gr/26657-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-paypal-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C/
Μάλλον μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Εσύ δεν έχεις ιδέα ,κι αυτοί δεν σου διευκρινίζουν τί έχει συμβεί...δε βγαίνει άκρη έτσι.
Αν πχ λέγεσαι και δήλωσες Mandouvalos και άνοιγες λογαριασμό paypal ως Madouvalos κι έβγαζες κάρτα με τους χαρακτήρες γραμμάτων όπως γράφω ,μπας και δε σε πιάσουν...αυτά καλύτερα να τα ρωτήσεις αλλού αν μπορεί να γίνει έτσι. Μιά σκέψη μου είναι,ίσως και βλακώδης να ακούγεται.
Αλλιώς ,δε νομίζω πως μπορεί να γίνει αυτό που ρωτάς ,από τη στιγμή που χρειάζεται να δηλώσεις στοιχεία και να γίνει ταυτοποίηση. Και δε γίνεται να δώσεις ψευδή στοιχεία.