Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΔε μπορω να συνδεθω στο yahoo Λογαριασμο μου..
πλάκα με κάνεις ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα,εχω ενα προβληματακι.Εδω και ποσες μερες δε μπορω να συνδεθω στο yahoo λογαριασμο μου γιατι εχω ξεχασει τον κωδικο μου.Προσπαθησα με το yahoo help center αλλα δεν εγινε τιποτα γιατι δεν ειχα δωσει το κινητο μου για επιβεβαιωση.Εχω ποση ωρα που παιδευομαι και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα:

Δεν είναι δυνατή η επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας online.
Για λόγους ασφαλείας, πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Yahoo για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εάν χρησιμοποιήσατε ένα ψευδώνυμο ή ένα όνομα προφίλ, σας συνιστούμε να προσπαθήσετε πάλι με την ταυτότητα χρήστη του Yahoo που σχετίζεται με το ψευδώνυμο. Εάν όχι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών που θα σας βοηθήσει να επαναρυθμίσετε τον κωδικό πρόσβασης στο Yahoo.

Σας παρακαλω βοηθεια.Εχω δωσει ποσα βιογραφικα και αναγραφω το συγκεκριμενο μειλ και δεν μπορω να συνδεθω...Δηλαδη ελεος!!!!Αν γνωριζετε κατι,σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

To id σου το γνωρίζεις; Το δέχεται όταν το βάζεις και προχωράς στο επόμενο βήμα; Έχεις την επιλογή από εκεί να κάνεις reset είτε με εναλλακτικό email είτε με την ερώτηση ασφαλείας.