Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΔημιουργία clone απο hdd σε ssd
harrys ρώτησε πριν 7 έτη

Παιδιά καλημέρα. Θέλω να περάσω στην εποχή του ssd απο τον hdd. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά άρθρα στο site σας και έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν. Πριν απο καιρό πήρα έναν ssd samsung 850 evo. Το pc που θα γίνει η αλλαγή είναι toshiba portege. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι οτι ο υπολογιστής έχει recovery partition έξω απο τον c:
Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που είχε στο cd η ίδια η samsung το οποίο ήξερα οτι δουλεύει απο άλλους φίλους. Μέσα στο manual έγραφε οτι αν υπάρχει recovery partition το clone δεν θα δουλέψει. παρόλλα αυτά εγώ την έκανα την προσπάθεια... Τελικά δεν δούλεψε!!! το clone έχει γίνει κανονικά άλλα οταν τον έβαλα στο laptop δεν ξεκίνησε καθόλου... γράφει no media installed... Θέλω να ρωτήσω αν χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα που προτείνετε έσεις θα έχω το ίδιο πρόβλημα και τελικά θα πρέπει να κάνω format;.
Tα win ειναι 7 64bit profersional original και όχι σπασμένα... cd για να κάνω format δεν μου είχαν δώσει...
Τι να κάνω;

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά το πρόβλημά σου, αν δεις ότι λέω κάτι διαφορετικό από αυτός που θες, πες μου.
Απ' ότι κατάλαβα, θες να κάνεις clone τον παλαιό σου δίσκο  και να περάσεις το λειτουργικό στη τωρινή του κατάσταση στον νέο δίσκο.
Η διαδικασία περιγράφεται στον οδηγό που αναφέρεις. Θα κάνεις απλά clone μόνο το partition στο οποίο υπάρχει το λειτουργικό σου.
Δεν χρειάζεται να περάσεις και το recovery partition στον νέο δίσκο. 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

https://www.pcsteps.gr/questions/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf-hdd-%cf%83%ce%b5-ssd-2/

Είναι για το ίδιο θέμα.Του Χάρη είναι η ερώτηση.