Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΔημιουργια μουσικου dvd η μουσικου blu-ray με μενου επιλογης τραγουδιων.
cretedj ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα. Πως να φτιαξω ενα μουσικο dvd επιλογης απο μουσικα αρχεια με οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα τοσο εικονας οσο και ηχου. Το convertXtoDVD που εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες για κατασκευη dvd, ενω στην ποιοτητα της εικονας δεν εχει απωλεια στο θεμα του ηχου δεν δινει περισσοτερα απο 192 kbps.Η ιδια ερωτηση για κατασκευη blu-ray. Ποια προγραμματα προτεινετε; Μπορουμε να εχουμε ιδια ποιοτητα οσο τα πρωτοτυπα αρχεια; Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Όταν λες εικόνας σε τι πράγμα αναφέρεσαι; Τι τύπο αρχείων θέλεις να περάσεις;

cretedj απάντησε πριν 9 έτη

Ενα βιντεοκλιπ π.χ. το οποιο ειναι σε .mp4 μορφη και 1080p αναλυση βιντεο ενω ο ηχος του ειναι π.χ. .ac3    5.1 καναλια και αναλυση 512kbps η και ασυμπιεστο PCM 1500 περιπου kbps. Οταν αυτο το ενα μουσικο αρχειο προστεθει σε αλλα παρεμφερη συνολικης διαρκειας 2 ωρων θελω ενα προγραμμα επεξεργασιας και δημιουργιας μουσικου dvd που να κανει μενου ωστε να μπορει καποιος να επιλεξει να ακουσει καποιο χ μεμονωμενο τραγουδι αλλα χωρις να γινεται θυσια ουτε οσον αφορα την ποιοτητα του βιντεο ουτε οσον αφορα την ποιοτητα του ηχου. Η ποιοτητα των αρχειων που θα δημιουργηθουν να ειναι ιδια με τα αρχικα αρχεια. Ευχαριστω. Το ιδιο για δημιουργια blu-ray αλλα με βιντεοκλιπ σε φορματ .m2ts οσον αφορα το βιντεο ενω ο ηχος του μπορει να ειναι και DTS-HD MASTER AUDIO εως και 7.1 καναλια. Ευχαριστω.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αρά ενδιαφέρεσαι για αρχεία video και όχι μουσικά αρχεία.
Ρίξε μια ματιά στο AVS Video Converter