Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΔιάφορα σχέδια γύρω από αρχεία σε λαπτοπ
Dennis Krem ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια ! Έχω ένα θέμα με το λαπτοπ μου και δεν ξέρω τι φταίει.
Μια μέρα έτσι όπως άνοιξα το λαπτοπ, είδα πως υπήρχε αυτό το '' πλαίσιο '' ( σχεδιασμένο με διακεκομμένες γραμμές ) γύρω από κάθε αρχείο το οποίο κλίκαρα και το οποίο βρισκόταν στην επιφάνεια εργασίας. Ο μόνος τρόπος που μπορούσα να το βγάλω ήταν η Ανανέωση της επιφάνειας εργασίας. Όμως, ακόμα και αν έκανα Ανανέωση, πάλι αν κλίκαρα ένα αρχείο τότε ξανάγινόταν : [IMG]http://i58.tinypic.com/205r5hh.jpg[/IMG]
Όμως δεν γίνεται μόνο στην επιφάνεια εργασίας αλλά και σε άλλες περιπτώσεις όπως εδώ : [IMG]http://i60.tinypic.com/o51hcj.jpg[/IMG] ( Εδώ είναι το Άσπρο πλαίσιο γύρω από το Control Panel ) , [IMG]http://i58.tinypic.com/sbotpt.jpg[/IMG] ( Εδώ είναι πάλι αυτό το πλαίσιο με διακεκομμένες γραμμές γύρω από την ένταση του ήχου ) .
Μπορείτε να μου πείτε πως να το διορθώσω αυτό το πρόβλημα ;
Ευχαριστώ !

12 Απαντήσεις

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

για τσεκαρε αυτο Και πες μας αν δουλευει

Dennis Krem απάντησε πριν 9 έτη

Τίποτα δεν έγινε :( Έβγαλα και φωτο :
1) [IMG]http://i62.tinypic.com/1j2fid.png[/IMG]
2) [IMG]http://i61.tinypic.com/12571x3.png[/IMG]
Σε αυτό το σημείο την πρώτη φορά δεν πάτησα Enter και απλά το έγραψα, έκλεισα το cmd και έκανα επανεκκίνηση. Αλλά είδα πως δεν είχε αλλάξει κάτι και πως έλεγε το άρθρο να κάνω ' Execute ' ( δηλ. από ό,τι πιστεύω, εννοούσε να πατήσω ' Enter ' ), οπότε πάτησα Enter και να τι έγινε :
3) [IMG]http://i60.tinypic.com/15fls2r.png[/IMG]
Ακόμα και uncheck έκανα και πάλι τίποτα δεν έγινε ... : [IMG]http://i60.tinypic.com/2qko03c.png[/IMG]

Επίσης ξέχασα να πω και για ακόμα μια περίπτωση που πιστεύω ότι έχει να κάνει με το πρόβλημα αυτό ( Οι λέξεις που έχουν από κάτω μια μαύρη κάτω παύλα ) :
[IMG]http://i61.tinypic.com/2qibssh.png[/IMG]

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

Πηγαινε στα folder options και πατα restore defaults μπας και

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βασικά, αν ξεκίνησε να σου το κάνει πρόσφατα, γιατί δεν δοκιμάζεις μια επαναφορά συστήματος σε μια παλαιότερη ημερομηνία?

Dennis Krem απάντησε πριν 9 έτη

Πάλι τίποτα... Πραγματικά τι μπορεί να φταίει ;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Είδες το μήνυμά μου για την επαναφορά συστήματος? Γιατί είδα πως κάναμε δημοσίευση σχεδόν ταυτόχρονα.

Dennis Krem απάντησε πριν 9 έτη

Μπορώ να το κάνω αυτό αλλά φοβάμαι μην χαθούν όσα έχω κατεβάσει επειδή είναι σύνολο 50-60 gb :( Αν δεν χαθούν, που δεν το νομίζω, τότε οκ :)

Dennis Krem απάντησε πριν 9 έτη

Διάβασα το άρθρο σου και σκέφτηκα πως στο κάτω κάτω μπορώ να συνηθίσω αυτό το πρόβλημα, οπότε δεν πιστεύω πως θα κάνω επαναφορά συστήματος. Όμως, άμα είναι 100% πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, και δεν θα εμφανιστεί πάλι στο μέλλον, τότε μπορώ να κάνω και γενικό ''format'' όχι μόνο επαναφορά.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Γιώργο, δεν θα χάσει τα αρχεία που κατέβασε, η επαναφορά συστήματος δεν επηρεάζει τα αρχεία του χρήστη, εφόσον βρίσκονται στους φακέλους χρήστη (στην επιφάνεια εργασίας, τα έγγραφα κλπ, ή σε δεύτερο partition

Η επαναφορά συστήματος επηρεάζει, μόνο τη Registry και τα αρχεία του συστήματος, και υπάρχει περίπτωση να σβήσει αρχεία μόνο αν ήταν χύμα σε κάποιο φάκελο στο C: και όχι στους φακέλους του χρήστη. Θυμήσου, ακόμα κι αν είσαι σίγουρος για μια απάντηση, ψάξ' τη πριν τη δημοσιεύσεις.

Διονύση, δοκίμασε την επαναφορά συστήματος, και εφόσον την κάνεις μέσα από τα Windows (και όχι πχ μέσω ασφαλούς λειτουργίας) σου δίνει τη δυνατότητα να αναιρέσεις. Δεν έχεις λοιπόν να χάσεις τίποτα.

Dennis Krem απάντησε πριν 9 έτη

Ααα οκ. Δηλαδή, εσύ λες να κάνω επαναφορά συστήματος κανονικά πηγαίνοντας κάπως έτσι : Settigs>Change PC Settings>Update and Recovery>Recovery>Advanced Setup>Restart Now, εε;
Όμως, τι ακριβώς να πατήσω από όλες αυτές τις επιλογές που μου βγάζει για να κάνω μια κανονική επαναφορά συστήματος;
Επίσης, εγώ δεν θέλω να σβηστούν games, τα οποία είναι στον φάκελο C: όπως είπες και εσύ. Επειδή, έκανα κάποιες ώρες για να τα κατεβάσω και το βρίσκω κουραστικό να περιμένω πάλι ολόκληρη μέρα... Αν όμως τα βάλω στα Έγγραφα, τότε πάλι θα σβηστούν ή όχι;

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

"Γιώργο, δεν θα χάσει τα αρχεία που κατέβασε, η επαναφορά συστήματος δεν επηρεάζει τα αρχεία του χρήστη, εφόσον βρίσκονται στους φακέλους χρήστη (στην επιφάνεια εργασίας, τα έγγραφα κλπ, ή σε δεύτερο partition" δεν ειπα εγω κατι τετοιο αν αναφερεσαι σε μενα

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ο George VGS είχε γράψει μια σχετική απάντηση, αλλά είδε πως ήταν λάθος και την έσβησε.

Διονύση, εφόσον έχεις αγγλικά Windows και δεν σε διευκολύνει ο οδηγός στα Ελληνικά, δες αυτό τον οδηγό

Τα εγκατεστημένα games δεν θα σβηστούν αν δεν επαναφέρεις κάποιο σημείο επαναφοράς πριν την εγκατάστασή τους, οπότε μην σε ανησυχεί αυτό.

Εκτός αν αναφέρεσαι πως παιχνίδια που κατέβασες έχεις βάλει το setup τους σε κάποιο φάκελο στο C:. Σε αυτή την περίπτωση, ναι, καλύτερα να τα μεταφέρεις στα Έγγραφα.