Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΔιαγνωση απο CrystalDiskInfo "χαλασμενος"
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα παιδια!!Στον σκληρο δισκο ενος φιλου μου το CrystalDiskInfo εβγαλε ενδειξη "χαλασμενος" με κοκκινο χρωμα.Συγκεκριμενα οι ανακατανεμημενοι τομεις ειναι 3098 και τα σφαλματα αναγνωσης γυρω στα 140000000.(Ειχα τσεκαρει την δεκαδικη προβολη).Θελει οπωσδηποτε αλλον σκληρο? ή μπορω να κανω κατι να τον σωσω?

7 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Θέλει πέταμα

Spuros Efstathiou απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα!
Τρέχοντας το CrystalDiskInfo μου έβγαλε "Προσοχή" με κίτρινο. Οι ανακατανεμημένοι τομείς ειναι 16 και τα σφαλματα αναγνωσης περίπου 160.000.000 ενώ οι "Επαναλήψεις περιστροφής" είναι μηδέν. Πιστεύετε οτι θέλω άλλο σκληρό ή γίνεται κάτι?

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Σπύρο ,να κάνεις δικές σου ερωτήσεις. Να αποφεύγεις να ρωτάς σε ερωτήσεις άλλων.
Δε γνωρίζω να σου πω κάτι περισσότερο απ ότι γράφει στο άρθρο.
https://www.pcsteps.gr/1385-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%82/

Spuros Efstathiou απάντησε πριν 5 έτη

Dimitris 008, δεν κατάλαβα με ποια ιδιότητα μου απαντάς. Και η  επισήμανση που μου κάνεις, δεν μπόρεσα να την βρώ κάπου σαν κανόνα ανταλλαγής ερωτήσεων ή απαντήσεων για το pcsteps. Εξάλλου, το πρόβλημα μου είναι παρόμοιο με την αρχική ερώτηση του post. Τι θα έπρεπε να ρωτήσω δλδ? Τέλος πάντων. Η απάντηση που ήθελα, δόθηκε από άλλο forum. Ευχαριστώ. 

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Επειδή πέρασαν 3 μέρες και δεν απάντησε κανένας από το pcsteps ,γι αυτό σου είπα !! 
Ο κος Νίκος έχει φύγει από το pcsteps εδώ και πολύ καιρό ,αλλιώς θα απαντούσε. Οι ερωτήσεις εδώ δεν κλειδώνουν όπως στα άλλα forum .
Για να πάρεις δηλαδή κάποια εξειδικευμένη απάντηση ,όχι για άλλο λόγο. Δε χρειάζεται να το παίρνεις στραβά .  

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Απλώς ΕΓΩ δε γνώριζα να πώ περισσότερα πράγματα. 
Σωστά ρώτησες ,απλώς έπρεπε να κάνεις δική σου ερώτηση ,για να μή λαμβάνει ο άλλος χρήστης ειδοποιήσεις που δε τον αφορούν.
Γενικώς παρακολουθώ πολύ καιρό τις ερωτήσεις ,και σε άλλους έχουν πει να κάνουν δικές τους ερωτήσεις ,μα μιας και δεν απάντησε κανείς από τους διαχειριστές ,πήρα θέση εγώ για να μή περιμένεις άσκοπα.
Πάντα απαντούν συνήθως εντός 24 ωρών . Κι εγώ ,απλός αναγνώστης είμαι ,απλά ενημέρωσα.   Λογικά κάπου θα χάθηκε η ειδοποίηση για το ερώτημά σου ,γι αυτό δε δόθηκε απάντηση.

Spuros Efstathiou απάντησε πριν 5 έτη

Δεν πήρα κάτι στραβά, όλα καλά Dimitris. Περίμενα να πάρω απάντηση για την ερώτηση μου και μετά από 24 ώρες, απευθύνθηκα αλλού. Όπως το είπες. Έχεις δίκιο για τις ενημερώσεις του πρώτου ερωτηθέντα, σε επόμενο ερώτημα μου θα γίνει ξεχωριστά. Καλή μας ανάγνωση!