Polikarpos Touloumtzidis ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα,
προσπαθώντας να κάνω τον υπολογιστή μου να ανοίγει χωρίς κωδικό ( https://www.pcsteps.gr/18652-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ ) έκανα διαγραφή του admin user σε windows 10  home στο πεδίο που φαίνεται στις οδηγίες του προηγούμενου Link και στην συνέχεια εκανα restart τον υπολογιστή για να δω αν ανοίγει . Αλλά μου έβγαλε το πεδίο να βάλω κωδικό και δεν δεχόταν τίποτα και στην επαναφορά του κωδικού που πατούσα μου έλεγε να βάλω ενα boot cd ή dvd . Δοκίμασα το πρόγραμμα ( https://www.isumsoft.com/windows-10/create-administrator-account-when-cant-sign-in-windows-10.html ) αλλά δεν μου το άνοιγε ο υπολογιστής . Επίσης είδα από το site σας την σελίδα ( https://www.pcsteps.gr/1383-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-windows/ ) αλλά στο σημείο που λέτε ''Εντός του τοπικού δίσκου, πηγαίνουμε στο φάκελο Windows -> System32'' δεν μου ανοίγει τον φάκελο του σκληρού δίσκου με 2 δοκιμές. Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνεται χωρίς να κάνω format τον υπολογιστή; 

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Πολύκαρπε,
Με μπέρδεψες αρκετά. Τώρα τι λογαριασμοί υπάρχουν στον υπολογιστή σου; Δεν υπάρχει ούτε ένας με δικαιώματα διαχειριστή;

Polikarpos Touloumtzidis απάντησε πριν 5 έτη

Γεια σου Γιώργο,
Οχι δεν υπαρχει κανενας διαχειριστης τον διεγραψα και το pc στην εκκινηση μου γραφει το ονοματεπωνυμο μ και μου ζηταει κωδικο(γιατι παλια εκανα εκκινηση με κωδικο) που δεν τον δεχεται γιατι πλεον δεν ειμαι διαχειριστης. Το ειχα να ανοιγει με το microsoft account και κωδικο πιο πριν. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δηλαδή βάζεις τον κωδικό του Microsoft Account σου και τι ακριβώς σφάλμα σου εμφανίζει; 

Polikarpos Touloumtzidis απάντησε πριν 5 έτη

Μου λέει ''το όνομα χρήστη ή ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι σωστά.Δοκιμάστε ξανά. '' Λογικά επειδή το Pc είναι χωρίς διαχειριστή και χωρίς user δεν το αναγνωρίζει. Και όταν πατάω την ενέργεια επαναφορά κωδικού που βγαίνει μετά τον εσφαλμένο κωδικό μου λέει για να κάνετε αυτή την ενέργεια πρέπει να συνδέσετε ένα boot usb η cd. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Μπορείς να μου βγάλεις ένα screenshot; Δεν καταλαβαίνω πως σου ζητάει κωδικό, αφού ο χρήστης έχει διαγραφεί.
Δοκίμασες να συνδέσεις ένα boot USB και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσει;

Polikarpos Touloumtzidis απάντησε πριν 5 έτη

Τελικά το έκανα format, σε ευχαριστώ πάντως. 

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Πάντως αν ξαναδιαβάσεις προσεχτικά το 1ο άρθρο , "Είσοδος στα windows χωρίς κωδικό..." πουθενά δε γράφει πως πρέπει να διαγράψεις το λογαριασμό διαχειριστή.
Γενικώς ,ποτέ δε διαγράφουμε κάποιο λογαριασμό διαχειριστή ,αν δεν υπάρχει 2ος. 

Polikarpos Touloumtzidis απάντησε πριν 5 έτη

Το ξερω αυτο εγινε καταλαθος κοιτωντας ενα αλλο site και οχι αυτο απο απο pcsteps. Οτι και αν εψαξα δεν καταφερα να το κανω . Η καλυτερη επιλογη μου φανηκε το προγραμμα isumsoft που εστειλα στο πρωτο link αλλα και αυτο δεν δουλεψε.