Maximus Brown ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας!Αγόρασα μέσω ebay ενα καινούριο Tv Box..Το H96PRO plus..Εφτασε σε πολυ καλη κατασταση χωρις καμια ζημια..Το συνεδεσα με τον φορτιστη του και κατοπιν με το καλωδιο HDMI που περιειχε η συσκευασια το συνεδεσα στην τηλεοραση. Για λιγα δευτερολεπτα φαινοταν να δουλευει κανονικα..Στη συνεχεια αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη σαν να μην εκανε καλη επαφη το καλωδιο...Χανονταν και ξαναερχονταν η εικονα..Δοκιμασα να το συνδεσω με ενα αλλο καλωδιο HDMI που ειχα σπιτι και λειτουργουσε αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Τι προβλημα υπαρχει;Ειναι ελαττωματικο το συγκεκριμενο TvBox και θελει επιστροφη;Ειναι κατι που φτιαχνει;Ειναι θεμα συμβατοτητας;Η τηλεοραση που εχω ειναι ενα παλιο μοντελο sony bravia full hd αν αυτο παιζει καποιο ρολο.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα,
Δοκίμασε να το συνδέσεις με κάποια άλλη τηλεόραση, αν και όπως περιγράφεις το πρόβλημα δεν είναι απίθανο να είναι ελαττωματική η συσκευή.
Έχω κι εγώ το συγκεκριμένο TVBOX και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα σε καμία τηλεόραση.
Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει σωστά το καλώδιο; Μήπως δεν το έχεις πιέσει εντελώς μέσα; 

Maximus Brown απάντησε πριν 7 έτη

Συνεδεσα το TvBox και με μια καινουρια sony τηλεοραση π μολις πηρα..εκει παροτι δειχνει σταθερα εικονα εχει πολλα χιονια...δλδ ουτε εκει ειναι καλη η ποιοτητα της εικονας...Υπαρχει περιπτωση να θελει καποια ρυθμιση ή πιθανοτατα ειναι θεμα συσκευης και να κοιταξω να την στειλω πισω;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Θέμα ρυθμίσεων δεν είναι σίγουρα. Κάτι πάει λάθος είτε με το καλώδιο, είτε με τη συσκευή.
Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον πωλητή για να σου πει αν γίνεται επιστροφή. Βγάλε και φωτογραφίες με το πρόβλημα για να του τις δείξεις. 

Maximus Brown απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε τελικά κατάφερα να πάρω πίσω ένα μεγάλο μέρος του ποσού και να κρατήσω και την συσκευή.Ο πωλητής μου είπε πως το συγκεκριμένο TvBox δεν δουλεύει καλά με Sony τηλεοράσεις λόγω του chip που διαθέτει. Εσύ το έχεις τεστάρει σε Sony τηλεόραση?Για να μπορέσω να καταλάβω αν η συσκευή έχει κάποιο θέμα(ή ενδεχομένως και τα καλώδια που έχω δοκιμάσει) ή παίζει να έχει απλά θέμα συμβατότητας με τις Sony τηλεοράσεις που έχω.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ασυμβατότητας και chip οπως αναφέρει ο πωλητής. Απλά το λέει για να δικαιολογηθεί που έστειλε χαλασμένο tv box. Έβαλες 2 διαφορετικά καλώδια, το δοκίμασες σε 2 διαφορετικές tv, άρα η συσκευή εχει θέμα. Γιατί δέχτικες μερική επιστροφή χρημάτων και όχι αντικατάσταση? Αυτή η βλάβη δεν διορθώνεται. 
Αν μπορείς ανέβασε μια φώτο εδώ με την εικόνα με τα χιόνια που λες. 

Maximus Brown απάντησε πριν 7 έτη

Τα χιόνια στην τηλεόραση που λειτουργεί το TvBox δεν είναι καθόλου εμφανή στην φωτογραφία για να στείλω. Όταν το ανοίγω η εικόνα είναι άριστη χωρίς κανένα πρόβλημα και μετά από λίγη ώρα απλά εμφανίζει κάποια χιόνια σαν καμμένα εικονοστοιχεία τα οποία δεν φεύγουν. Για να μην μπω στην διαδικασία επιστροφής πήρα πίσω το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό και κράτησα την συσκευή η οποία λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα. Η αλήθεια είναι ότι θεώρησα πως ίσως επισκευάζεται με κάποιο μικρό κόστος αν την δώσω σε κάποιο ειδικό και για αυτό συμβιβάστηκα. Εσύ πιστεύεις πως δεν παίζει τέτοια περίπτωση,έτσι?Δηλαδή να έχει κάποιο εξωτερικό θέμα(π.χ κακή επαφή στην υποδοχή του HDMI)?Όπως και να έχει,αν δεν φτιάχνει,σκέφτομαι να πάρω από τον ίδιο πωλητή ένα άλλο TvBox το οποίο να του πω να μου το αφήσει σε μια λίγο καλύτερη τιμή για να ισορροπήσουν τελείως τα πράγματα.Ευχαριστώ πολύ για την όλη βοήθεια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εγώ το δοκίμασε σε 2 LG τηλεοράσεις, οπότε δεν γνωρίζω αν όντως υπάρχει θέμα συμβατότητας με τις τηλεοράσεις Sony.