ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ρώτησε πριν 5 έτη

Χαιρετε,θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με μια διαδικασια δισκων εαν χρειαζονται καποιες ρυθμισεις ή βελτιωσεις για να εχω τον ssd σαν κυριο δισκο εγγραφης εκκινησης(βασικο).Σε εναν σταθερο υπολογιστη ειχα δισκο hdd ο οποιος ειναι τωρα κυρια εγγραφη εκκινησης MRB (δυναμικος) και τωρα τον χρησιμοποιω καθαρα σαν αποθηκευτικο. Προσθεσα εναν SSD, στον οποιο εχω βαλει τα win 10 και ειναι GUID(GTP) το στυλ διαμερισματος ΒΑΣΙΚΟΣ αλλα οχι κυριας εγγραφης εκκινησης.Πως μπορω να αλλαξω τους δισκους ωστε ο ssd να ειναι κυρια εγγραφη εκκινησης MRB και ο hdd να ειναι GUID χωρις να κανω ζημια στα αρχεια και οτιδηποτε αλλο, επανεγκαταστασεις κτλπ (και εαν χρειαζετε κιολας να γινει;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φώτη, έχεις ρυθμίσει μέσα από το bios σαν πρώτος δίσκος να είναι ο ssd ? Γενικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.. Πάντως ρίξε μία ματιά και εδώ.

ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ απάντησε πριν 5 έτη

 Ναι, είναι ενταξει μεσα από το bios.Απλως επειδή εκανα καποιες επανεγκαταστάσεις και διαβαζοντας τα αρθρα σας από προηγουμένος,ηθελα να βεβαιωθώ ότι όλα τα εχω ενταξει μετα και το τσεκαρισμα των δισκων,που όπως σας εγραψα ειχαν αυτή τη μορφη.Ολα καλα και ευχαριστω!!!!!