Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΔιαφήμιση (pop-up) στην αρχική στο Opera όταν το ανοίγω
NasiaPex 191996 ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Ανοίγω το opera και μου βγάζει συγκεκριμένα αυτήν τη διαφήμιση http://ad.adpop-1.com/adv_out?Id=128606&direct=1&traf_back=google.com το εχω ψάξει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να το βγάλω. Μου εμφανίζεται σε καρτέλα κάθε φορά που ανοίγω τον browser και αναγκαστικά μου το πετάει και πρέπει να το κλείνω κάθε φορά. Λογικά κατέβασα κάτι που είχε ιο ή μπήκα σε κάποιο site και μου το έβγαλέ. Εχω το adblock μέσα αλλα δεν κάνει κάτι.Επίσης σκάναρα τον υπολογιστή για ιούς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι το πρόγραμμα για τους ιούς. Έχετε να μου προτείνετε τίποτα?

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Εγω προτείνω να διαβάσεις και να κάνεις αυτά στο άρθρο του pcsteps "πλήρης καθαρισμός ιων και malware απο τον υπολογιστή".Αν δε μπορείς να βρεις καθαρο υπολογιστή για να τα κατεβασεις κ να τα περάσεις σε στικάκι,απλά κατέβασε τα προγράμματα και τρέξε τα.Αυτο το πρότεινε η Έλενα σε ερώτηση σα τη δική σου.Επίσης τρέξε κάποια απο αυτά και σε "Ασφαλη Λειτουργία"αν γίνεται.Και δές κ στις "επεκτάσεις"στον browser σου αν υπάρχει κάτι που δε θα'πρεπε.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Πρώτα κανε σκαναρισμα με τα βασικά δηλαδή τα Malwarebytes,HitmanPro,Superantispyware κλπ,και μετά με τα φορητά(portable) προγράμματα.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα NasiaPex 191996,

Μπορείς να κάνεις ό,τι προτείνει ο Δημήτρης πιο πάνω. Ορίστε και το άρθρο με τα προγράμματα για σκανάρισμα:

https://www.pcsteps.gr/105800-πλήρης-καθαρισμός-ιών-malware-usb/