Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΔιαφιμήσεις κατά την ανάγνωση των άρθρων σας….
Panos Kon ρώτησε πριν 2 έτη

Γιά σας,
Είμαι μέλος του PCSTEPS και όταν διαβάζω τα άρθρα σας εμφανίζονται και αρκετές διαφιμήσεις. Πως θα μπορούσα να τις αποφύγω ;;
Να είστε όλοι καλά !!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
 

10 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Πάνο
Εννοείς ότι είσαι επί πληρωμή μέλος στο site και συνεχίζεις να βλέπεις διαφημίσεις; Αν ναι, πες μας το email με το οποίο έχεις κάνει συνδρομή για να το κοιτάξουμε.

Panos Kon απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας,
Ναι είμαι μέλος επί πληρωμή και το email με το οποίο έκανα την συνδρομή μου είναι : [το email αφαιρέθηκε] ( Ασ μην φανεί στην δημόσια απάντηση μου το συγκεκριμένο e-mail)
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας ...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Η συνδρομή σου φαίνεται ενεργή, αλλά σε δοκιμές δεν βλέπουμε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε να συνδεθείς με έναν καθαρό browser χωρίς πρόσθετα. Ίσως κάποιο πρόσθετο ή κακόβουλο λογισμικό εμφανίζει τις διαφημίσεις.

Panos Kon απάντησε πριν 2 έτη

Γιώργο καλό μεσημέρι !
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (και για την αφαίρεση του email). 
Δοκίμασα με τον Chrome που δεν τον πολυχρησιμοποιώ αλλά και πάλι έχω διαφιμήσεις. Με τον Firefox 2 πρόσθετα που του έχω περάσει τα έχω απενεργοποιημένα, κι εδώ έχω διαφιμήσεις. Μόλις έκανα έναν έλεγχο στον υπολογιστή με το Avast το οποίο με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω κάποιο κακόβουλο λογισμικό. Μετά από αυτόν τον έλεγχο δοκίμασα να διαβάσω κάποιο άρθρο σας, αλλά και πάλι οι διαφιμήσεις υπάρχουν. Θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο ;;; 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Γειά σου Πάνο ,με άλλη συσκευή γίνεται το ίδιο ;;
Δεν έχω συνδρομή και δε ξέρω.  Αν μιλάμε για windows λειτουργικό ,προτείνω να κάνεις έναν έλεγχο με αυτό που δε θέλει εγκατάσταση.
https://www.malwarebytes.com/adwcleaner

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δοκίμασε να δεις αν από άλλον υπολογιστή αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, πες μας για να το κοιτάξουμε καλύτερα, γιατί τότε θα φαίνεται όντως λες και το πρόβλημα είναι από εμάς. Τώρα με μερικούς δοκιμαστικούς λογαριασμούς δεν μπορέσαμε να αναπαράγουμε το πρόβλημα. 

Panos Kon απάντησε πριν 2 έτη

Γιώργο καλησπέρα !!!
Το πρόβλημα λύθηκε χωρίς να δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή ή με άλλον browser. Ανοίγοντας ένα άρθρο σας, στην σελίδα που μου εμφάνιζε το συγκεκριμένο άρθρο, μου έβγαζε στα δεξιά της οθόνης, ένα πινακάκι που έγραφε ‘Σύνδεση’, το οποίο αγνοούσα, πιστεύοντας ότι είναι γι αυτούς που δεν έχουν γίνει ακόμα μέλη. Πίστευα ότι είχα κάνει την εν λόγω ‘Σύνδεση’ από τότε που είχα γίνει μέλος, και ότι δεν χρειαζόταν να την ξανακάνω.
Πατώντας στο ‘Σύνδεση’ και βάζοντας email και κωδικό το πρόβλημα εξαφανίστηκε….
Σας Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και για τις συμβουλές σας !!!
Να είστε όλοι καλά !!!

Panos Kon απάντησε πριν 2 έτη

Dimitris 008 Καλησπέρα !!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σου πρόθεση να βοηθήσεις, όμως το πρόβλημα λύθηκε, και μπορείς να διαβάσεις στα σχόλια και τον λόγο, αλλά και τον τρόπο που λύθηκε....

Και πάλι σε Ευχαριστώ πολύ !!!
Καλό σου βράδυ !
Παναγιώτης
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Πάνο. Καλή συνέχεια!

Panos Kon απάντησε πριν 2 έτη

Γιώργο καλό μεσημέρι !!!

Εγώ σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Όποτε κι αν έχω χρειαστεί την βοήθεια σας είσαστε παρόντες και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό όχι τώρα που είμαι μέλος της ομάδας σας, αλλά από πάντοτε !!! Σας αξίζουν πολλά πολλά Συγχαρητήρια !!! Να είστε πάντα όλοι καλά !!!